شناسهٔ خبر: 40405553 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه سیب زمینی پخته معطر، غذای اردبیلی

سیب زمینی پخته معطر از غذاهای سنتی استان اردبیل است که در عین سادگی طعم فوق العاده ای دارد.این غذا را می توانید به عنوان پیش غذا و یا شام میل نمایید.

صاحب‌خبر -

سیب زمینی پخته بر خلاف سیب زمینی سرخ کرده دارای خواص زیادی است و برای رشد کودکان در سنین رشد بسیار توصیه می شود. سیب زمینی معمولا در پخت اکثر غذاها به نوعی استفاده می شود و می توان با خلاقیت آن را به غذای محبوب کودکان تبدیل کرد.

مواد لازم

سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
زیره سبز: ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
سیر له شده: ۳ حبه
تخم گشنیز: ۱ قاشق غذا خوری
تخم رازیانه: ۱ قاشق غذا خوری
پودر فلفل: نصف قاشق غذا خوری
فلفل سیز: ۲ الی ۳ عدد خرد شده (بدون دانه)
زردچوبه: به مقدار لازم
برگ گشنیز: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
 

مراحل پخت

 
مرحله ۱
ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید وبه شکل مکعب خرد کنید.

مرحله ۲
آب جوش را آماده کنید وسیب زمینی‌ها را به همرا نمک به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. پس از اینکه سیب زمنی‌ها پخت آب آن را بگیرید و بگذارید کنار.

مرحله ۳
در این مرحله در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید وبگذارید داغ شود سپس دانه‌های زیره، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و تفت داده شوند تا زمانی که سیر و زنجبیل قهوه‌ای وطلایی شوند.

مرحله ۴
سپس در این مرحله دانه رازیانه له شده، تخم گشنیز، پودر فلفل را اضافه کنید ومقداری تفت دهید.

مرحله ۵
سپس سیب زمینی پخته، فلفل سبز ونمک را اضافه کنید وبگذارید با هم سرخ شوند بپزند ومرتب هم بزنید و بگذارید ۷ تا ۶ دقیقه بپزد تا همه جای سیب زمینی‌ها طلایی و یا قهوه‌ای شود.



منبع: غذالند

سیب زمینی پخته بر خلاف سیب زمینی سرخ کرده دارای خواص زیادی است و برای رشد کودکان در سنین رشد بسیار توصیه می شود. سیب زمینی معمولا در پخت اکثر غذاها به نوعی استفاده می شود و می توان با خلاقیت آن را به غذای محبوب کودکان تبدیل کرد.

مواد لازم

سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
زیره سبز: ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
سیر له شده: ۳ حبه
تخم گشنیز: ۱ قاشق غذا خوری
تخم رازیانه: ۱ قاشق غذا خوری
پودر فلفل: نصف قاشق غذا خوری
فلفل سیز: ۲ الی ۳ عدد خرد شده (بدون دانه)
زردچوبه: به مقدار لازم
برگ گشنیز: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
 

مراحل پخت

 
مرحله ۱
ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید وبه شکل مکعب خرد کنید.

مرحله ۲
آب جوش را آماده کنید وسیب زمینی‌ها را به همرا نمک به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. پس از اینکه سیب زمنی‌ها پخت آب آن را بگیرید و بگذارید کنار.

مرحله ۳
در این مرحله در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید وبگذارید داغ شود سپس دانه‌های زیره، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و تفت داده شوند تا زمانی که سیر و زنجبیل قهوه‌ای وطلایی شوند.

مرحله ۴
سپس در این مرحله دانه رازیانه له شده، تخم گشنیز، پودر فلفل را اضافه کنید ومقداری تفت دهید.

مرحله ۵
سپس سیب زمینی پخته، فلفل سبز ونمک را اضافه کنید وبگذارید با هم سرخ شوند بپزند ومرتب هم بزنید و بگذارید ۷ تا ۶ دقیقه بپزد تا همه جای سیب زمینی‌ها طلایی و یا قهوه‌ای شود.



منبع: غذالند

نظر شما