شناسهٔ خبر: 40332344 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه بیف استراگانف + آموزش مرحله به مرحله

بیف استراگانف یکی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است.این غذا به دلیل طبخ خاص و سسی که در آن به کار می رود علاقه مندان زیادی دارد.

صاحب‌خبر -

مواد اولیه این خوراک بسیار ساده است و شما با در دست داشتن مقداری گوشت ، قارچ و خامه می توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید.این غذا بر خلاف نام عجیبش بسیار راحت و سریع آماده میشود.

مواد لازم:

گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۱۰۰ گرم
خامه: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
شیر: ۱/۲ پیمانه
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی: ۳ عدد
روغن مایع: به میزان لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
 

مراحل پخت:

 
 مرحله ۱
ابتدا پیاز‌ها را خلالی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و اجازه دهید تا پیاز طلایی شود.

 مرحله ۲
گوشت را به صورت نوار‌های باریک به پهنای یک تا دو سانتیمتر و ضخامت نیم تا یک سانتیمتر خرد کنید.

 مرحله ۳
گوشت را به پیاز اضافه کرده و با کمی فلفل سیاه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 مرحله ۴
حرارت را ملایم کنید و در ظرف را بگذارید تا آب گوشت کاملا کشیده شود.

 مرحله ۵
حدود ۲ لیوان آب به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد، ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود.

 مرحله ۶
پس از اینکه گوشت پخت قارچ‌ها را خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم.

 مرحله ۷
مواد را تفت می‌دهیم تا قارچ‌ها آب بیندازند و آبشان کم کم تبخیر شود

 مرحله ۸
شیر، آرد، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و آن را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید.

 مرحله ۹
سیب زمینی‌ها را ابتدا تمیز بشویید و بعد پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک و باریک خرد کنید.

 مرحله ۱۰
در یک کاسه آب سرد و نمک بریزید و سیب زمینی را برای ۳۰ دقیقه در آب نمک قرار دهید.

 مرحله ۱۱
سیب زمینی را از آب نمک درآورده و با یک دستمال نخی خشک کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.

 مرحله ۱۲
سیب زمینی‌ها را با دو قاشق غذاخوری روغن مایع، نمک و فلفل مخلوط کنید.

 مرحله ۱۳
فر را در دمای ۲۰۰ تا ۲۱۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سیب زمینی‌ها را روی توری فر بچینید طوری که روی هم قرار نگیرند.

 مرحله ۱۴،
۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول می‌کشد تا سیب زمینی‌ها پخته و سرخ شوند. اگر بعد از این مدت هنوز نپخته بود، اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر در فر بماند تا کاملا بپزد.

 مرحله ۱۵
در این مدت مراقب باشید سیب زمینی‌ها نسوزد.

 مرحله ۱۶
بیف استراگانف آماده است آن را از روی حرارت بردارید و بعد از ۳۰ ثانیه خامه را به آن اضافه کنید.

 مرحله ۱۷
غذا را در ظرفی بکشید و با سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید.

 مرحله ۱۸
اگر دوست داشتید می‌توانید کمی جعفری را ساتوری کنید و روی سیب زمینی بریزید، یا از پودر سیر برای طعم دار کردن سیب زمینی استفاده کنید.


منبع: غذا لند

مواد اولیه این خوراک بسیار ساده است و شما با در دست داشتن مقداری گوشت ، قارچ و خامه می توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید.این غذا بر خلاف نام عجیبش بسیار راحت و سریع آماده میشود.

مواد لازم:

گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۱۰۰ گرم
خامه: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
شیر: ۱/۲ پیمانه
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی: ۳ عدد
روغن مایع: به میزان لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
 

مراحل پخت:

 
 مرحله ۱
ابتدا پیاز‌ها را خلالی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و اجازه دهید تا پیاز طلایی شود.

 مرحله ۲
گوشت را به صورت نوار‌های باریک به پهنای یک تا دو سانتیمتر و ضخامت نیم تا یک سانتیمتر خرد کنید.

 مرحله ۳
گوشت را به پیاز اضافه کرده و با کمی فلفل سیاه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 مرحله ۴
حرارت را ملایم کنید و در ظرف را بگذارید تا آب گوشت کاملا کشیده شود.

 مرحله ۵
حدود ۲ لیوان آب به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد، ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود.

 مرحله ۶
پس از اینکه گوشت پخت قارچ‌ها را خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم.

 مرحله ۷
مواد را تفت می‌دهیم تا قارچ‌ها آب بیندازند و آبشان کم کم تبخیر شود

 مرحله ۸
شیر، آرد، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و آن را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید.

 مرحله ۹
سیب زمینی‌ها را ابتدا تمیز بشویید و بعد پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک و باریک خرد کنید.

 مرحله ۱۰
در یک کاسه آب سرد و نمک بریزید و سیب زمینی را برای ۳۰ دقیقه در آب نمک قرار دهید.

 مرحله ۱۱
سیب زمینی را از آب نمک درآورده و با یک دستمال نخی خشک کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.

 مرحله ۱۲
سیب زمینی‌ها را با دو قاشق غذاخوری روغن مایع، نمک و فلفل مخلوط کنید.

 مرحله ۱۳
فر را در دمای ۲۰۰ تا ۲۱۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سیب زمینی‌ها را روی توری فر بچینید طوری که روی هم قرار نگیرند.

 مرحله ۱۴،
۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول می‌کشد تا سیب زمینی‌ها پخته و سرخ شوند. اگر بعد از این مدت هنوز نپخته بود، اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر در فر بماند تا کاملا بپزد.

 مرحله ۱۵
در این مدت مراقب باشید سیب زمینی‌ها نسوزد.

 مرحله ۱۶
بیف استراگانف آماده است آن را از روی حرارت بردارید و بعد از ۳۰ ثانیه خامه را به آن اضافه کنید.

 مرحله ۱۷
غذا را در ظرفی بکشید و با سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید.

 مرحله ۱۸
اگر دوست داشتید می‌توانید کمی جعفری را ساتوری کنید و روی سیب زمینی بریزید، یا از پودر سیر برای طعم دار کردن سیب زمینی استفاده کنید.


منبع: غذا لند

نظر شما