شناسهٔ خبر: 39260100 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

افزایش ۲۱ درصدی تولید گوشت مرغ در خراسان شمالی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: تولید گوشت مرغ در پارسال نسبت به سال ماقبل آن ۲۱ درصد افزایش یافت و به ۲۰ هزار تن رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمد محمدزاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه جوجه ریزی نیز در این مدت ۲۵ درصد افزایش یافت، گفت: در واحد‌های پرورش مرغ گوشتی استان در سال گذشته ۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شد.

محمدزاده همچنین از افزاش دو درصدی گوشت قرمز نیز خبر داد و افزود : پارسال در استان ۲۲ هزار و ۱۳۰ تن گوشت قرمز و همچنین ۸۹ تن نیز گوشت بوقلمون تولید شد.

سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی ۲۰ کیلوگرم در سال است.

۹۴ واحد پرورش مرغ گوشتی در استان با ظرفیت دو میلیون و ۳۶۷ هزار و ۴۳۰ قطعه مشغول به فعالیت هستند که در هر دوره، ۶۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی دارند.

همچنین سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت ۶ هزار و ۵۰۰ قطعه در دوره، سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت ۲۵۰ تن گوشت در سال و یک واحد پرورش کبک صنعتی با ظرفیت پنج هزار و ۶۷۰ قطعه در دوره فعالیت دارد.
انتهای پیام/ ر

نظر شما