شناسهٔ خبر: 39212418 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

رئیس اتحادیه صنف غذاهای سنتی:

حتی اگر رستوران‌ها باز باشند باز هم مشتری ندارند/ ایجاد ساعت کاری تاثیری در وضعیت فروش ندارد/ صنف ما در آستانه ورشکستی است اما جان مردم بیشتر اهمیت دارد

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه اظهار کرد: حتی اگر این رستوران‌ها و غذاکده‌ها در این ایام باز هم باشند، مشتری ندارند و فروش آن‌ها صفر است.

صاحب‌خبر -

حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آش، در گفت و گو با خبرنگار برنا درباره ساعات کار و پروتکل  در نطر گرفته شده برای برخی مشاغل از جمله رستوران‌ها اظهار کرد: فعالیت این صنف و باز بودن رستوران‌ها و چلوکبابی‌ها هیچ تاثیری در فروش ندارد چراکه مردم به هیچ عنوان به رستوران‌‌ها و فست فودها مراجعه نکرده و حتی تمایلی به خرید غذا به صورت بیرون بر، ندارند.

او افزود: وضعیت این صنف و سایر اصناف همگن و مشابه بسیار با سایر مشاغل متفاوت است به همین دلیل حتی اگر ساعت کاری هم برای این مشاغل در نظر گرفته شود و اجازه فعالیت داده شود بازهم فعالان این فروش ندارند و اکثرا به دلیل کرایه‌های بالای مغازه‌ها در مرز ورشکستگی قرار دارند اما جان و سلامتی مردم اهمیت بیشتری دارد.

محمدی تاکید کرد: قوانین مربوط به ساعات تعطیلی و غیر تعطیلی اصناف مربوط به پس از بیستم فروردین بوده و هنوز هیچ قانون و دستورالعملی ابلاغ نشده‌است.

او درباره تمهیداتی که دولت برای این نوع مشاغل و اصناف در نظر گرفته است، گفت: در مباحثی مثل پرداخت مالیات و پرداخت قبوض حامل‌های انرژی معافیت‌هایی از سوی دولت در نظر گرفته و وزارت صمت و اتاق اصناف نیز در این زمینه‌ها وعده‌هایی داده‌اند که امیدواریم به زودی، اجرایی شود.

بیشتر بخوانید:

نظر شما