براي محكم شدن استخون ها مصرف كنيد
مهسا خدامراد
يکي از مفيدترين و موثرترين ماده غذايي در حفظ اندام، گياه جو است. در گياه جو مواد آنتياکسيداني فراواني يافت ميشود و در چربيسوزي و تناسب اندام بسيارموثر است.
براي اين که استخوانهاي سالم و مقوي داشته باشيد بايد به ميزان يکسان و برابر کلسيم و فسفر مصرف کنيد. زيرا جذب اين دو ماده عکس يکديگر است و بالا بودن مصرف هر يک باعث دفع ديگري مي شود. فسفر و مس موجود در جو ميتواند سلامت کلي استخوانها را تضمين کند. وجود فسفر به درمان و نگهداري استخوانها و دندانها کمک ميکند.
اگر به بيماري پوکي استخوان مبتلا هستيد ميتوانيد از جو به عنوان درمان طبيعي بهره ببريد. کلسيم يکي از عناصر ضروري براي محافظت از استخوانهاست . آب جو نيز چند برابر بيشتر از شير کلسيم دارد. به همين دليل بهتر است در برنامه غذايي خود آب جو را قرار دهيد. منگنز موجود هم در جو به همراه ويتامين B ميتوانند سلامت روده را تضمين کنند. انواع مختلفي جو وجود دارد که داراي ارزشهاي تغذيهاي متفاوتي هستند. جوي کامل (سبوس دار) داراي بيشترين ارزش تغذيهاي است و ميتواند براي افراد بسيار مفيد باشد.
مصرف جوي سبوس دار ميتواند سطح قند خون را تا حد زيادي تنظيم کند. جو موجب سلامتي بدن مي شود زيرا داراي آمينواسيد ضروري است. اين موضوع به اين معناست که جو ميتواند يک پروتئين کامل در رژيم غذايي افراد باشد.
جو سرشار از نياسين است که از افزايش سطح کلسترول خون جلوگيري ميکند و خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي- عروقي را کاهش ميدهد.
جو ميتواند به زنان در پيشگيري از پيشرفت سنگ کيسه صفرا کمک فراواني کند. از آنجايي که اين ماده سرشار از فيبر نامحلول است ميتواند به کاهش ترشح اسيد صفراوي کمک زيادي کند، همين امر موجب افزايش حساسيت به انسولين و کاهش سطح تري گليسيريد خواهد شد.
∎
نظر شما