شناسهٔ خبر: 37818037 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مراسم پنجمین دوره جشنواره ابوذر

پايان مبارزه شهید سلیمانی با شکست نظام سلطه

رئیس سازمان بسیج مستضعفین: وقتی این شهادت رخ داد، نبرد دیگری توسط حاج قاسم شروع شد که پایانش پایان نظام سلطه خواهد بود.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار «غلامرضا سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین امروز در مراسم پنجمین دوره جشنواره ابوذر با درود به روح امام خمینی (ره) و شهدای اسلام به‌ویژه شهید سلیمانی اظهار داشت: در آستانه دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم و باید به یکی از بزرگترین دستاورد‌های جمهوری اسلامی پرداخت.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی دستاورد‌های بزرگی داشته و فهرست این دستاورد‌ها طولانی است، ولی یکی از این دستاورد‌ها که به آن کم پرداخته شده، بازیابی هویت ایرانی اسلامی ما در سایه پیروزی انقلاب اسلامی است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: هویت ملی قبل از انقلاب کاملاً برنامه‌ریزی شده بود تا هویتی را که در قرون متمادی در میان ملل دنیا برای ایران عزیز جایگاه رفیعی قائل شود، کنار بگذارد.
سردار سلیمانی افزود: تمامی مقدرات ما به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده بود تا در راستای استکبار کار انجام شود و در واقع آنان بودند که تصمیم می‌گرفتند ایران در چه پیمانی وارد شود و چه ارزش‌هایی را محترم بشمارد.
وی بیان کرد: شهید مطهری می‌فرماید که اگر ارزش‌های ایرانی اسلامی را از تمدن اسلامی بگیرند، دیگر از این تمدن چیزی نمی‌ماند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین اضافه کرد: قدرتی که در ۲۰۰ سال گذشته ایجاد شد و اراده خود غربی‌ها را به دیگر ملل تحمیل کردند، در سایه همین تمدن ایرانی اسلامی بود که با نهضت ترجمه به آن سوی مرز‌ها منتقل شد و غرب از آن سوء استفاده کرد. در دوران پیش از انقلاب هر آن کس که آزادی‌خواه بود با فشار روبه‌رو بود.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی سرزمین ما را هویت بخشید. در مقطع جنگ تحمیلی نیز دشمن فکر می‌کرد با بر هم خوردن نظام بروکراتیک کشور، می‌توانند ایران را تجزیه کنند؛ البته آن‌ها پیش از جنگ نیز تلاش کردند که کشور را تجزیه کنند، ولی مردم ایستادند و مقاومت کردند و دشمن شکست خورد؛ آن‌ها نمی‌خواستند هویت اسلامی ایرانی شکل بگیرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: مقام معظم رهبری در مورد زبان فارسی نیز تأکید دارند که باید در علم به پیشرفت برسیم تا دیگران برای فراگیری علم زبان فارسی را بیاموزند و در بیانیه گام دوم بعد از استقرار تمدن اسلامی، زبان فارسی مورد اهمیت قرار گرفته است.
سردار سلیمانی گفت: ملت ایران هوش، ذکاوت و منابع طبیعی بالایی دارد، رهبری هوشمند و سابقه تمدن‌سازی دارد. برخی کشور‌های منطقه نیز چنین ایده‌هایی دارند، ولی در حقیقت این ملت ایران است که در سایه انقلاب اسلامی توانسته در مسیر تمدن نوین اسلامی گام بردارد.
وی ادامه داد: بیانیه گام دوم در راستای پیروزی انقلاب اسلامی و بازیابی هویت اسلامی و ایرانی بوده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین اضافه کرد: دشمن هویت ایرانی و اسلامی را هدف قرار گرفته و تلاش زیادی را در این راستا با بهره گیری از رسانه‌ها می‌کند. دشمن با میلیون‌ها دلار در نقطه مقابل جایی است که ملت ایران در حال حرکت است. دشمن با کمک از فضای مجازی می‌خواهد هویت جمعی ما را خدشه‌دار کند و هویت فردی ببخشد و سبک زندگی غربی را ترویج کند.
سردار سلیمانی عنوان کرد: نظام سلطه سالیانه میلیارد‌ها دلار برای ترویج ارزش‌های خود تبلیغ می‌کند و اگر ما توجه نکنیم و تحت تأثیر ترویج این تبلیغات قرار گیریم، از جمع ملت بزرگ جدا شده و در درجه اول خودباوری را از دست داده و ثانیاً دیگران را مؤثر می‌دانیم.
وی خاطرنشان کرد: در غرب بشریت دچار بحران شدید است و تمدن غرب برغم پیشرفت ظاهری دچار بحران انسانی شده و ارزش‌های انسانی را از دست داده است. غرب در مواجهه با انقلاب اسلامی وقتی در فضای حقیقی شکست خورده، تلاش کرده در فضای مجازی این شکست را به پیروزی تبدیل کند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: در مورد شهادت سردار سلیمانی نیز همین‌گونه بوده است. اسطوره‌ها همیشه در میان مردم جایگاهی ویژه دارند. همه معتقد هستند که تمدن ایرانی از اسلام جداشدنی نیست و علامه مطهری به این موضوع اشاره کردند. غرب و نظام سلطه و رئیس جمهور تروریست آمریکا فکر می‌کرد به پیروزی دست یافته است.
سردار سلیمانی گفت: ما حاج قاسمی داشتیم که ۴۱ سال با دشمنان اسلام جنگید. حاج قاسم از حوزه رسانه دور نبود و بعد از جنگ یک رسانه به نام ثارالله را برای جنوب شرق کشور منتشر کرد که هنوز هم چاپ می‌شود. وقتی این شهادت رخ داد، نبرد دیگری توسط حاج قاسم شروع شد که پایانش پایان نظام سلطه خواهد بود و آنچه در تشییع پیکر حاج قاسم دیدم و حضور ۲۵ میلیون نفر در این مراسم در شهر‌ها و آنچه دیروز در عراق دیدیم، مصداق مبارزه جدید حاج قاسم است و چیزی برای ترامپ و آمریکا جز نفرت و بدبینی در سطح جهان نماند.
وی ادامه داد: جبهه انقلاب و ملت ایران باید نقش رسانه را بازتعریف، ظرفیت آن را بازشناسایی و در جهت تحقق اهداف انقلاب و نظام اسلامی از آن کمال استفاده را کند.
سردار سلیمانی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند که اهداف ثابت است، ولی روش‌ها متفاوت است. همین موضوع در حوزه رسانه نیز وجود دارد و وجود نظرات مختلف به استحکام ما منجر می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: توطئه‌های دشمن باید با ظرفیت رسانه‌های داخلی شکست بخورد. نظام سلطه با بهره‌گیری از رسانه، فضای مجازی و ماهواره شکست را به پیروزی تبدیل می‌کند؛ مثلاً در مورد ارزش پول ما نیز همینگونه عمل شد. ارزش پول ملی ما بالاتر از این جایی است که الان وجود دارد، ولی دشمن با بازی رسانه باعث کاهش ارزش پول ملی ما شد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: خنثی کردن عملیات گسترده و پیچیده دشمن، پیگیری خواسته‌های مطالبات مردم در موضوع مقابله با فساد، رانت و ویژه‌خواری و امیدآفرینی برای جوانان و نوجوانان از اهم وظایف رسانه‌هاست. ما باید میدان را برای جوانان و نوجوانان باز کنیم و این وظیفه رسانه است.
سردار سلیمانی گفت: فساد و خوی اشرافی‌گری نه در آرمان‌های امام راحل جا دارد و نه در افکار مقام معظم رهبری است. باید رسانه‌ها در این زمینه ورود کرده و مطالبات مردم را فارغ از اندیشه سیاسی پیگیری کنند.
وی ادامه داد: هر کس در جهت منافع شخصی یا گروهی خاص و خلاف نظر مردم، انقلاب و امامین انقلاب قرار گیرد، باید توسط رسانه معرفی شود. هیچ جای جمهوری اسلامی مسائلی مانند فساد نبوده و آن‌چه وجود دارد، انحراف برخی افراد از آرمان‌های انقلاب است و رسانه باید در این حوزه گام بردارد.
 
ارائه اطلاعات درست به مردم ، مسیر امر به معروف و نهی از منکر را هموار می‌کند
مدیرعامل دیده‌بان شفافیت و عدالت ارائه اطلاعات درست به مردم را برای تصمیم گیری درست ضروری دانست.
احمد توکلی در مراسم معرفی برترین‌های پنجمین جشنواره ابوذر با بیان اینکه همواره خود را رسانه‌ای معرفی می‌دانم، گفت:رسانه باید اطلاعات درست را به مردم ارائه کند تا مردم هم مسئولان را امر به معروف و نهی از منکر کنند.
وی گفت: اگر مفسدان را را معرفی کنیم اوضاع جامعه به نیکی تغییر خواهد کرد؛ بنابراین گزارش معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در سخنانی با بیان اینکه نمی‌شود در مورد رسانه صحبت کرد و نام حاج قاسم را نیاورد، گفت: او یک مجاهد رسانه‌ای بود تا یک مجاهد نظامی و این شهید با تحرک، تلاش و ایمان، بیشتر از اینکه حرف بزند، عمل کرد و در واقع محتوای حاج قاسم عملش بود.
خدادی با تاکید بر اینکه در حوزه رسانه محکم‌ترین سیلی را ترامپ خورد، زیرا هر جا توانستیم محتوای منجر به اثر بسازیم، قدرتمند عمل کردیم، گفت: شناخت مخاطب موضوع مهمی است که باید بخش اعظم کار رسانه‌ای باشد.
وی با بیان اینکه موضوع شناسی، قدرت حاج قاسم بود و از نحوه مواجهه با مردم در کلام، بیان و عمل آگاه بود، افزود: او می‌دانست چگونه متناسب با شرایط به خلق محتوای منجر به اعتماد بپردازد و می‌دانست جهاد رسانه مقدم بر جهاد نظامی است و مدافعان حرم؛ مدافعان اندیشه حرم بودند.
معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پایانی برجهاد رسانه‌ای وجود ندارد چرا که جهاد مبارزه با جهل مواجه است و مکتب امام خمینی و مقام معظم رهبری را در بعد رسانه‌ای نباید رها کرد و نباید خام فروشی کنیم بلکه باید فرآورده به جامعه بدهیم.
وی تشکیک در باور‌ها را هدف اصلی دشمن برشمرد و گفت: دشمن با ایجاد تردید و شبهه در پی تحقیر ماست و برای جبران شکست خود در جبهه‌های نظامی به جنگ رسانه روی آورده است.
خدادی با بیان اینکه دشمنان در محیط بین‌المللی، مدافع انسان و حقوق بشر را تروریست اعلام می‌کنند، گفت: ما در پاسخ تروریست نبودن عزیزمان باید با زبانی صحبت کنیم که حربه‌های دشمن خنثی شود، حیات ما، معنای ما و عاقبت ما وابسته به حضور ما است و باید با سلاح رسانه در این دنیا که جای ظالم و مظلوم عوض شده است بتوانیم دفاع کنیم.
وی افزود:امیدوارم این قلم و قدم‌ها حاج قاسم‌های دیگری را خلق کنند، زیرا ما اصحاب رسانه سنگرسازان بی‌سنگریم و دشمنان برای مقابله با ایران میلیارد‌ها دلار خرج می‌کنند پس مبادا جنگ احزاب مانع سستی کار و مجاهدت اصحاب رسانه شود
 
معرفی برترین‌های پنجمین جشنواره ابوذر
برترین‌های پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر با شعار "رسانه امیدبخش، جامعه قدرتمند" معرفی شدند.
در این مراسم که در سالن سوره مهر حوزه هنری برگزار شد، از برترین‌های رسانه‌ای در بخش‌های تیتر، عکس، یادداشت، خبر، موشن گرافیک، بیانیه گام دوم و مصاحبه، با حضور رئیس سازمان بسیج و شماری ازچهره‌های رسانه‌ای تقدیر شد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در این مراسم، گفت: انقلاب اسلامی دستاورد‌های بسیاری دارد، اما بازیابی هویت ایرانی اسلامی در سایه انقلاب اسلامی کمتر بیان شده است.
سردارسرتیپ پاسدار سلیمانی، افزود: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، به واسطه وجود نظام سلطه به عنوان کشوری شناخته می‌شدیم که در چارچوبی که شرق و غرب برایمان چیده بودند باید رفتار می‌کردیم.
وی، گفت:دشمنان همواره برای پیشگیری از شکل گیری هویت ایرانی و اسلامی چالش‌های بسیاری از طرح تجزیه و جنگ علیه ما راه انداختند.
سردار سلیمانی ادامه داد:باید تلاش کنیم تا مرجع علمی باشیم و مقام معظم رهبری تاکید دارند که ما باید به سطحی از توانمندی برسیم که زبان فارسی انتقال دهنده دانش در جهان باشد تا بتوانیم در جهان تمدن ساز باشیم.
وی تاکید کرد: ملت ایران در سایه انقلاب اسلامی در این مسیر قدم بر می‌دارد و بیانیه گام دوم انقلاب همین راه بزرگ را به ما نشان می‌دهد. نقش رسانه در معرفی توانمندی ایران اسلامی در تمدن سازی و تقابل با دشمنانی که می‌خواهند این باور را از ما بگیرند بسیار مهم است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین، گفت: امروز سبک زندگی غربی و ترویج آن در دستور کار رسانه‌های نظام سلطه است و جامعه غربی دچار بحران هویت است.
سردار سلیمانی با اشاره اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن حاج قاسم سلیمانی به جایگاه اسطوره‌ها و قهرمانان ملی اشاره کرد و گفت: غرب و نظام سلطه تصور می‌کرد با این ترور به پیروزی بزرگی رسیده است، در حالیکه حاج قاسم شخصیتی ویژه است که حتی از موضوع رسانه نیز غافل نبود.
وی گفت: بعد از شهادت ایشان نبردی در منطقه آغاز شد که ثمره‌اش خروج آمریکا خواهد بود به طوری که روز گذشته در کشوری مثل عراق خروش ملت را شاهد بودیم و نفرت و بدبینی نتیجه اقدام ترامپ و حکومت تروریستی و مستکبر آمریکا بود و این آغاز راه جدید ملت‌های آزاده در برابر سلطه است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین، افزود:با حفظ تنوع سلیقه‌ها می‌توانیم اهداف ثابت و مشترکی را برای تقویت و استحکام مسیرمان در پیش گیریم و عملیات روانی دشمنان با بهره از ظرفیت رسانه‌های داخلی خنثی شود.
وی گفت: بحث کاهش ارزش پول ملی ما چیزی جز این نبود که رسانه‌های بیگانه آن را رقم زدند در حالی که ظاهر اقتصاد ما نشان می‌دهد که نباید با چنین کاهشی روبرو می‌شدیم.
سردار سلیمانی ادامه داد: خنثی سازی عملیات پیچیده روانی دشمنان، تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی، پرورش جوانان، مطالبه گری خواسته‌های مردم، مبارزه با فساد و جلوگیری از رانت از جمله فعالیت‌های رسانه‌ای انقلاب است.
وی گفت: هرکسی منظومه فکری امامان انقلاب را پیش نبرد و خلاف منافع ملی باشد باید در جبهه مطالبه گری مد نظر باشد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین، جشنواره ابوذر را فرصتی برای شناسایی، جذب، تربیت و به کارگیری نیروی‌های مستعد برای جبهه رسانه‌ای انقلاب برشمرد و ابراز امیدواری کرد این جشنواره بیش از پیش به اهداف خودش برسد.
در این دوره از جشنواره که در ۲۹ استان برگزار شد، حدود ۱۴ هزار اثر به دبیرخانه جشنواره رسید.

نظر شما