شناسهٔ خبر: 37733364 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

تولید سالانه 26 هزار تُن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه۲۶هزار و۶۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید و روانه بازار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به نقل از روابط‌عمومی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری سام مردانی با بیان اینکه سالانه ۲۶هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید می‌شود، گفت: گوشت تولیدی مجموعا ۵۰ درصد دام سنگین و ۵۰ درصد دام سبک است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: از ابتدای سال‌جاری تاکنون شاهد افزایش ۱۵ درصدی تولید گوشت قرمز و رشد ۲۴درصدی گوشت سفید نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم؛ در حال حاضر ۳۹۲ واحد دامداری صنعتی در این استان وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: چهارمحال و بختیاری با داشتن ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار رأس دام سبک و سنگین به عنوان قطب دامپروری کشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام/68026/م

نظر شما