مواد لازم
سیر: ۲ بوته
روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
نشاسته: ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه سس سیر
نشاسته را درون آب سرد حل کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون قابلمه بریزید و مدام به هم بزنید تا نشاسته کمی سفت شده و خودش را بگیرد.
سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
سیرهای پوست کنده را خوب له کنید.
سپس درون مخلوط کن به همراه نشاسته، آبلیمو، روغن، نمک و فلفل بریزید تا سس یکدست شود.
سس سیر را یک ساعت درون یخچال قرار دهید سپس به همراه غذا سرو نمائید.
نکته: نشاسته را تا حدی حرارت دهید که از حالت آبکی بودن خارج شده و حالت کرمی پیدا کند، حرارت دادن بیش از حد نشاسته موجب خشک شدن و خرابی بافت سس میشود. بهتر است از فلفل سیاه کوبیده و روغن زیتون استفاده کنید، در صورت تمایل از مقدار بیشتری سیر میتوانید استفاده کنید، این سس اغلب به همراه غذاهای گوشتی و پاستاها سرو میشود.
∎
سیر: ۲ بوته
روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
نشاسته: ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه سس سیر
نشاسته را درون آب سرد حل کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون قابلمه بریزید و مدام به هم بزنید تا نشاسته کمی سفت شده و خودش را بگیرد.
سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
سیرهای پوست کنده را خوب له کنید.
سپس درون مخلوط کن به همراه نشاسته، آبلیمو، روغن، نمک و فلفل بریزید تا سس یکدست شود.
سس سیر را یک ساعت درون یخچال قرار دهید سپس به همراه غذا سرو نمائید.
نکته: نشاسته را تا حدی حرارت دهید که از حالت آبکی بودن خارج شده و حالت کرمی پیدا کند، حرارت دادن بیش از حد نشاسته موجب خشک شدن و خرابی بافت سس میشود. بهتر است از فلفل سیاه کوبیده و روغن زیتون استفاده کنید، در صورت تمایل از مقدار بیشتری سیر میتوانید استفاده کنید، این سس اغلب به همراه غذاهای گوشتی و پاستاها سرو میشود.
نظر شما