شناسهٔ خبر: 37729230 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: رجا | لینک خبر

همراه اول پرچم دار توسعه ارتباطات روستایی در کشور

توسعه ارتباطات روستایی، از جمله برنامه‌هایی است که در چند سال اخیر توسط دولت دنبال می‌شود. هدف از اجرای این برنامه این است که تمامی مناطق روستایی کشور بتوانند از شبکه ارتباطی بهره مند شوند.

صاحب‌خبر -
به گزارش رجانیوز، از همین رو آذری جهرمی در جلسه‌ای که اخیراً با فراکسیون ارتباطات مجلس داشت، گفت که تا دو سال آینده، همه مناطق روستایی کشور از شبکه ارتباطی برخوردار خواهند شد.
 
وزیر ارتباطات  در نشست اعضای فراکسیون فناوری اطلاعات مجلس گفت: «براساس آمار ارائه شده از سوی مرکز آمار، وزارت ارتباطات در سال ۹۷ که کشور با رشد اقتصادی منفی ۴.۸ روبرو شد، به رشد اقتصادی مثبت ۱.۷ در حوزه ارتباطات دست یافت و در بخش فناوری اطلاعات نیز رشد اقتصادی مثبت ۶.۴ را تجربه کرد و سهم ارتباطات و فناوری اطلاعات از ۱.۷ به ۲.۸۸ رسیده است.»
 
جهرمی عنوان کرد: «براساس سندی که در شورای‌عالی مجازی به تصویب رسید که در پی آن وزارت ارتباطات موظف به تامین زیرساخت‌های لازم برای این بخش شد، تاکنون ۸۰ درصد تکالیف خود را به انجام رسانده است، یعنی بخش زیرساخت برای توسعه شبکه ملی اطلاعات مطابق با شرایطی است که در سند ذکر شده است.»
 
همچنین وزیر جوان کابینه دولت عنوان کرد: «نقشه راه نسل ۵ اینترنت ایجاد شده است، اما تا ۵ سال آینده اقتصادی می‌شود.»
 
آذری جهرمی خاطرنشان کرد: «تکلیف وزارت ارتباطات براساس ماده ۶۷ قانون برنامه این است که تا پایان سال اجرای برنامه ۹۰ درصد روستاها به شبکه ارتباطی متصل شوند که تاکنون ۸۰ درصد آن محقق شده و تا پایان این دولت نیز ۱۰۰ درصد روستاها از این سرویس‌ها بهره‌مند خواهند شد.»
 
 
با توجه به ادعای آذری جهرمی اگر به بررسی پرونده وزارت ارتباطات بپردازیم، متوجه می‌شویم که در زمان آغاز به کار دولت یازدهم تنها تعداد ۳۰۰ هزار نفر پهن باند موبایل داشتند که این رقم در شرایط کنونی به ۷۰ میلیون مشترک دارای پهن باند موبایل افزایش یافته است. همچنین ۱۲۴۲ شهر دارای ۳G و ۴G هستند و ۸۰ درصد روستاها از امکانات اینترنت بهره‌مند شده‌اند
 
گفتنی است، اپراتورهای تلفن همراه کشور به صورت روزانه طرح توسعه ارتباطات روستایی را دنبال می‌کنند و اپراتورهای سه گانه کشور رقابت شدیدی با یکدیگر،برای توسعه ارتباطات روستایی دارند.
 
در همین راستا طبق گزارشی که سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی منتشر کرده، همراه اول با نزدیک به 45 هزار روستا، پیشگام توسعه ارتباطات روستایی است. همچنین ایرانسل با پوشش حدود 17 هزار روستا، در جایگاه دوم قرار دارد و رایتل نیز سوم است

نظر شما