شناسهٔ خبر: 37724972 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

فرماندار مهریز تاکید کرد:

لزوم تاسیس رشته‌های دانشگاهی متناسب با نیاز بازار کار

ابولفضل ابویی

فرماندار مهریز بر تاسیس رشته‌های جدید در مراکز آموزش عالی منطقه بر حسب نیاز جامعه و در راستای حل مسائل، مشکلات مردم، ایجاد و رونق تولید و اشتغال در بازار کار تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

«رضا زارع‌زاده مهریزی» در جلسه بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهریز که روز یشکنیه 29 دی‌ماه در مهریز برگزار شد، گفت: برای فعالیت‌های علمی و دانشگاهی باید بر اساس یک برنامه و طرح مشخص و در نظر گرفتن همه شرایط منطقه اقدام کرد.

وی ادامه داد: توجه به ظرفیت‌های فرهنگی، صنعتی و اجتماعی، جمعیتی، مطالبات و توانایی‌ها و برنامه‌محور بودن، در راستای گسترش مراکز آموزش عالی و رشته‌های جدید دانشگاهی یک ضرورت است و این عوامل برکات خوبی نیز به همراه دارد.

این مسئول اظهار کرد: هرگونه اقدام بدون پشتوانه علمی و بی‌توجهی به ظرفیت‌ها و نیازهای منطقه در راستای گسترش و تقویت دانشگاه‌ها نه تنها هیچ خروجی مناسبی ندارد بلکه موجب هدر رفتن سرمایه‌ها و ظرفیت‌ها می‌شود.

زارع‌زارع مهریزی یاداور شد: در سال‌های گذشته با همت مسئولان و خیران و همراهی مردم در راستای ایجاد فضا و امکانات دانشگاهی، کارهای بزرگی صورت گرفته و انتظار می‌رود در برهه کنونی نیز با بررسی مسائل و دیدگاه علمی نسبت به نیازهای منطقه اقدام شود.

وی تاکید کرد: مردم و خیران در کنار  مسئولان برای گسترش دانشگاه‌ها و ایجاد رشته‌های جدید مشکلی ندارند ولی آنچه باید در اولویت قرار گیرد، آن است که تمام امور باید دقیق، برنامه‌محور و با هدف برای حل مسائل صورت گیرد.

حجت‌الاسلام «عبدالرضا محی‌الدینی» امام جمعه مهریز نیز در این نشست گفت: برای تاسیس رشته‌های جدید دانشگاهی باید با بررسی کامل مسائل و مشکلات و نیازهای جوانان و آینده منطقه با یک برنامه‌ریزی مدون اقدام‌های لازم را انجام داد.

وی افزود: در این منطقه در سال‌های گذشته زیرساخت‌های خوبی در راستای گسترش مراکز آموزش عالی ایجاد شده است که نباید در گذر زمان، فرسوده و نابود شود بلکه باید با بهره‌گری از تمام ظرفیت‌ها و جلب همکاری مسئولان و علاقه‌مندان برای رونق دانشگاه‌ها و ایجاد رشته‌های جدید برای جذب دانشجویان اقدام لازم انجام شود.

امام جمعه مهریز تصریح کرد: اگر تمام امور بر اساس برنامه و بدون سلیقه‌های شخصی و گروهی اعمال شود، نتایج خوبی برای آینده منطقه و خروجی آن تولید، اشتغال و کمک به توسعه همه جانبه منطقه خواهد بود.

محی‌الدینی گفت: اگر ایجاد تولید، اشتغال، توسعه، تربیت نیروی انسانی مجرب و مفید و جذب جوانان برای ادامه تحصیل بر حسب نیاز در اولویت قرار گیرد، بخش زیادی از مشکلات رفع و شاهد آینده‌ای روشن در منطقه خواهیم بود.

«معصومه طباطبایی» رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد هم گفت: ایجاد رشته‌های جدید دانشگاهی بر حسب نیاز و امکانات در راستای کمک به تولید و اشتغال و خدمت به مردم صورت می‌گیرد و باید همانند گذشته، خیران همکاری کنند.

وی افزود: در مهریز طی سال‌های گذشته با همکاری خیران و از محل دریافت شهریه دانشجویان زیرساخت های خوبی وجود دارد که باید برای تقویت و استفاده درست از آنها اقدام و پیگیری موثر انجام شود.

طباطبایی اظهار کرد: تاسیس رشته‌های جدید باید بر اساس نیاز مناطق و اولویت‌بندی باشد که بتوان از تمام ظرفیت‌ها و امکانات خوبی استفاده کرد بنابراین برنامه‌محوری و اقدام صحیح باید مدنظر تمام متولیان امر قرار گیرد.

انتهای پیام

نظر شما