شناسهٔ خبر: 37712122 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: نی‌نی‌بان | لینک خبر

کاچی سنتی بعد از زایمان، طرز تهیه

در این مطلب طرز تهیه

صاحب‌خبر -
کاچی از دسرهای ایرانی است که یکی از سنتهای قدیمی مردم شهر کرمان است که در قدیم تاثیر مهمی در صحت بدن و تقویت جسم و روح خود و اعضای خانواده خود معجونی را درست می کردند که نه تنها مقوی ، انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی ، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند. با نقل قول دستور تهیه و مصرف این معجون معجزه آسا این گونه سنتها نسل به نسل سینه به سینه انتقال یافته تا هم نسل امروز از این سنتهای قدیمی بهرمند شده باشند و هم به دست فراموشی سپرده نشده باشد. یادشان گرامی و روحشان شاد.
تقویت عمومی بدن،  درمان کم خونی و تقویت قوای جنسی بعد از زایمان، برخی از خواص کاچی است.
  کاچی سنتی بعد از زایمان، طرز تهیه
 
خواص درمانی کاچی
تقویت عمومی بدن
درمان کم خونی(خونساز)
تقویت قوای جنسی بعد از زایمان
مفید برای بعد از دوران نقاهت
بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند
مفید برای شب زفاف
کمبود اسپرم
بی میلی مردان به رابطه زناشویی
 
خواص کاچی بعد از زایمان
دکتر امیرحسین رفیعی متخصص طب سنتی گفت: بطور کلی خوردن کاچی بعد از زایمان مشکلی ندارد فقط مادرانی که طبع گرمی دارند، ممکن است جوش بزنند ولی خوردن غذاهای چرب برای مادری که تازه وضع حمل کرده مناسب نیست و مادر را دچار اضافه وزن می‌کند و این اضافه وزن ناشی از چربی غذا و کم تحرکی وی است. وی در ادامه گفت: کاچی کالری زیادی دارد ولی مادر می‌تواند با رژیم غذایی روزانه مناسب کالری مورد نیازش را از سطح دیگری دریافت کند. رفیعی افزود: پس از زایمان فرد به دلیل فشار فیزیکی بر روده ها معمولا دچار یبوست می‌شود و بهتر است در روزهای اولیه پس از زایمان مواد غذایی حاوی فیبر مصرف کنند، زیاد مایعات بنوشند و سعی کنند، تحرک داشته باشند و راه بروند تا احتمال اینکه دچار یبوست شوند را به حداقل برسانند. وی در پایان خاطرنشان کرد: بهتر است فرد با مشاهده غیر معمول علائم به پزشک مراجعه کند تا ناراحتی‌هایی که مربوط به ناراحتی های بعد از زایمان هستند به مشکلات جدی تبدیل نشوند و در همان مراحل اولیه با نظر پزشک اقدامات لازم انجام شود.
 
چطور کاچی بپزیم؟
موادلازم:
آرد ۱پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۱پیمانه
آب ۴/۵پیمانه
هل ۱قاشق مرباخوری پر
زعفران غلیظ به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
 
کاچی سنتی بعد از زایمان، طرز تهیه
 
طرز تهیه:
آرد را با کره و روغن تفت می دهیم تا به رنگ دلخواه برسد.
آب و زعفران و شکر و هل را جداگانه روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود .
وقتی آرد تفت خورد آن را از روی حرارت بردارید شربت را اضافه کنید.در آخر گلاب را هم اضافه کنید.
سپس روی حرارت گذاشته زیر شعله را کم کرده تا خوب جا بیافتد.
نوش جان. امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.

نظر شما