شناسهٔ خبر: 37701379 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جمله | لینک خبر

۷۰ درصد روزنامه‌های همدان سهم خشکشویی‌ها

صاحب‌خبر -

 

احمدرضا احسانی در نشست اعضای کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری همدان درباره عرضه سیگار در دکه های روزنامه فروشی بیان کرد: با وجود اینکه این دکه ها برای فروش روزنامه هستند اما کسی از آنها روزنامه نمی خرد و بیشتر روزنامه ها برگشت می خورند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان بیان کرد: اگر بخواهیم قانون را در قبال این دکه ها اجرایی کنیم باید آنها را تعطیل کرد در حالیکه از قبل هر یک از این دکه ها چند نفر امرار معاش می کنند.
وی گفت: این اداره کل به منظور پیشگیری از عرضه کالای قاچاق اقدام به برگزاری نشست بررسی مسایل فرهنگی قاچاق کالا و ارز با حضور نمایندگانی از کانون های مساجد، انجمن های ادبی و رسانه ها کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان افزود: در این نشست موضوع آثار و تبعات منفی قاچاق کالا و ارز، راهکارهای جلوگیری از این پدیده شوم و نحوه حمایت از تولیدات داخلی مورد بحث، بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
احسانی با بیان اینکه این نشست ۱۰ مصوبه داشت گفت: نمایشگاهی در محل نگارخانه نگاه نو با موضوع کالا قاچاق و ارز دایر همچنین و مسابقه عکس با موضوع قاچاق کالا و حمایت از تولید داخل برگزار می شود.
مدیرکل دامپزشکی همدان نیز در این جلسه گفت: آمار کشفیات دام بر اساس قرنطینه است و در ۱۰ ماهه امسال وضعیت یک هزار و ۵۹۸ دام سنگین و هشت هزار ۴۵۷ راس دام سبک بازرسی شد که ۱۰۵ راس دام سنگین و سه هزار و ۶۵ راس دام سبک قاچاق توقیف و قرنطینه شدند.
محمودرضا رسولی گفت: مطابق مصوبه آذرماه سال گذشته شورای تامین همدان، جابجایی دام ممنوع است اما گزارش هایی داریم که خودروها با دریافت مجوز در دیگر استان ها اقدام به جابجایی دام از مسیرهای همدان می کنند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی همدان نیز در این جلسه گفت: هویت گذاری و پلاک گذاری برای دام نقش مهمی در قاچاق دارد که ۱۰ ماهه سالجاری ۲۱۷ هزار راس دام پلاک گذاری شده است.
منصور رضوانی جلال افزود: پلاک گذاری چون برای دامداران مزیت ندارد زیاد از این طرح استقبال نمی کنند.
وی اضافه کرد: در صورت پلاک گذاری عدد ۱۵ رقمی به دام اختصاص می یابد که تنها هنگام ورود دام به کشتارگاه این رقم حذف می شود در غیر اینصورت اجازه جابجایی آن را نمی دهد.

امحای کالای قاچاق در همدان
سرپرست اداره جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان همدان نیز در این جلسه گفت: سال گذشته چهار مرحله امحای کالای قاچاق صورت گرفت و امسال دو مرحله اجرایی و یک مرحله نیز به علت بارش نزولات آسمانی لغو شد.
شهرام منصوری افزود: برخی از کالاها منع زیست محیطی دارند و باید در کوره امحا شوند که به علت نبود تجهیزات لازم در همدان این قبیل اقلام قاچاق برای امحا به ساوه منتقل می شوند.
وی با بیان اینکه برخی از اقلامی که منع زیست محیطی ندارند در سایت دفن زباله همدان امحا می شوند گفت: سعی سازمان اموال تملیکی این است که تنها کالاهایی را که تاریخ مصرف شان گذشته یا امکان فروش ندارند، امحا کند.
سرپرست اداره جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان همدان بیان کرد: ۷۶۶ فقره پرونده در این سازمان در ۱۰ ماهه امسال تشکیل شده که ۱۴۷ پرونده استرداد، کالاهای مربوط به ۳۸۳ پرونده فروخته شده، ۷۴ پرونده امحا و مابقی در دست بررسی است.
منصوری با عنوان اینکه موجودی انبار حدود ۶ هزار قلم است اظهار داشت: برخی از کالهایی که فاسد نمی شوند و عرضه آن در داخل کشور به تولید داخلی ضربه وارد می کند نظیر پوشاک و کیف و کفش قاچاق صادر می شود.
وی خاطر نشان کرد: یک مدت دستور به امحای کالای دخانی داده شد اما چون امحای آن آسیب زا بود، در برابر این دستور مقاومت و در نهایت دستور فروش این اقلام صادر شد.

نظر شما