شناسهٔ خبر: 37651786 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

یک مقام مسئول در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

خیز قیمت جوجه یک روزه در بازار/ قیمت هر کیلو مرغ به ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان رسید

اسدالله نژاد از افزایش ۷۰۰ تومانی قیمت جوجه یک روزه در بازار خبر داد.

صاحب‌خبر -
حبیب اسدالله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از ثبات نرخ مرغ طی روز‌های اخیر در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۸ هزار تا ۸ هزار و ۲۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ ۱۲ تا ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان است.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با توجه به شرایط فعلی و عرضه و تقاضا پیش بینی می‌شود که تا هفته آینده افزایشی در بازار مرغ نداشته باشیم.

او ادامه داد: در حال حاضر شرایط تامین ذخایر استراتژیک برای پشتیبانی امور دام با قیمت کمتر از ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان فراهم است که با این وجود دیگر جای هیچ بهانه‌ای مبنی بر تامین ذخایر استراتژیک از طریق واردات پذیرفته نیست چرا که به سبب تولید مازاد مطرح شدن اظهاراتی مبنی بر جبران کسری کشور از طریق واردات غیر کارشناسی است.

اسدالله نژاد با انتقاد از سیر سعودی قیمت جوجه ۱ روزه در بازار بیان کرد: قیمت کنون هی قطعه جوجه یک روزه با افزایش ۷۰۰ تومانی نسبت به هفته گذشته به ۴ هزار و ۴۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده که اگر نظارتی در بازار صورت نگیرد پیش بینی می‌شود که قیمت از مرز ۵ هزار و ۵۰۰ تومان عبور کند که این امر در قیمت تمام شده تولید تاثیر به سزایی خواهد داشت.

به گفته این مقام مسئول اگر قیمت مرغ در ایام پایانی سال افزایش نیابد زیان سنگینی متحمل مرغداران خواهد شد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی قیمت واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۹ هزار و ۵۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ را ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: فروش با نرخ‌های فعلی بیانگر حداقل زیان ۱ هزار و ۳۰۰ تومانی مرغداران است.

کمبودی در عرضه ذرت و کنجاله سویا وجود ندارد

اسد الله نژاد در پایان درباره اخرین وضعیت بازار ذرت و کنجاله سویا تصریح کرد: در حال حاضر ذرت و کنجاله سویا با اختلاف ناچیز نسبت به نرخ مصوب در بازار عرضه می‌شود، اما همواره انتظار می‌رود که نظارت‌های بیشتری در بازار صورت گیرد تا دیگر پیک تولید قیمت افزایش نیابد یا کمبودی در بازار احساس نشود.

انتهای پیام/

نظر شما