شناسهٔ خبر: 36954262 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

ادامه اعتصاب‌ها و ناآرامی‌ها در فرانسه

گزارش دیروز نخست وزیر فرانسه درباره جزئیات طرح اصلاح بازنشستگی برای اکثریت مردم قانع کننده نبود و نتوانست شعله‌های خشم معترضان را کاهش دهد.

صاحب‌خبر -
به گزارش افکارنیوز،

گزارش دیروز نخست وزیر فرانسه درباره جزئیات طرح اصلاح بازنشستگی برای اکثریت مردم قانع کننده نبود و نتوانست شعله‌های خشم معترضان را کاهش دهد.

اخبار بین الملل - امروز بیشتر شهر‌ها صحنه تظاهرات است. معترضان بندر حیاتی مارسی در جنوب فرانسه را به طور کامل تعطیل کردند.

نخستین و بزرگترین سندیکای کاری (CFDT) که تاکنون نظاره گر میدان مناقشات بود، اعلام کرد طرح ارائه شده دولت از خط قرمز خواسته‌های آنها عبور کرده و از امروز به دیگر سندیکا‌ها و اتحادیه‌های کاری مخالف این طرح خواهد پیوست.

بر اساس جدیدترین نظرسنجی که موسسه آماری اِلاب (ELABE) درباره سن محوری طرح پیشنهادی برای ۶۴ سال انجام داده است، ۵۴ درصد از فرانسویان ابراز مخالفت کردند و فقط ۴۶ درصد موافقت نسبی خود را با این طرح ابراز کرده اند.

این لایحه قرار است در ماه فوریه سال آینده (حدود دو ماه دیگر) به مجلس ملی فرانسه ارائه شود. در دو هفته باقی مانده به جشن‌های سال نو میلادی، فروشگاه‌ها و مراکز تجاری خلوت و کاملا از رونق افتاده است و از آن ازدحام همیشگی مشتریان این ایام خبری نیست.

بر اساس اعلام موسسات آمارگیری، ضرر و زیان ناشی از اعتصاب‌ها برای بخش‌های تجاری و صنعت جهانگردی، نجومی و غیرقابل تصور است.

با ادامه اعتصابات به ویژه در شبکه‌های حمل و نقل شهری، ازدحام بی سابقه مردم در ایستگاه‌های مترو و راه آهن بیداد می‌کند؛ چنین وضعیتی خطرات بالقوه و پیش بینی نشده‌ای در بردارد که نگران کننده است.

اعتصاب کنندگان ۷ پالایشگاه از ۸ پالایشگاه موجود در فرانسه را در حالت بلوکه قرار دادند به ویژه پالایشگاه‌های توتال و اِسو که بیشترین پالایش بنزین و گازوئیل را انجام می‌دهند.

مردم خشمگین به سیاست‌های دولت امانوئل مکرون در بیشتر شهر‌های بزرگ تظاهرات کرده اند. از مارسی در جنوب فرانسه هم خبر رسیده بندر مهم و حیاتی این استان بسته شده و همه‌ فعالیت‌های این بندر در زمینه حمل و نقل دریایی و مسافربری برای جزیزه کُرس و الجزایر متوقف شده است و کشتی‌های باری هم قادر به تخلیه و بارگیری نیستند.

پلیس فرانسه اعلام کرد منطقه صنعتی بندر آور به عنوان نخستین بندر فرانسه برای تردد کانتینر‌ها، روز پنجشنبه توسط بیش از هزار نفر از معترضان مسدود شد.

کنفدراسیون عمومی کار که اعتراضات به اصلاحات نظام بازنشستگی را سازمان دهی می‌کند شمار شرکت کنندگان در این اعتراضات را ۵ تا ۶ هزار نفر اعلام کرده است.

ساندرین ژرار، دبیر اتحاد محلی کنفدراسیون عمومی کار آور اعلام کرد ما ۵ تا ۶ هزار نفر در هشت نقطه اصلی بودیم. در حال حاضر همه فعالیت‌های بندری متوقف شده است. سراسر منطقه صنعتی مسدود شده است. ما خوشحالیم.

او افزود اظهارات روز گذشته نخست وزیر ما، میزان اعتراضات را افزایش داد.

ادوار فیلیپ، نخست وزیر فرانسه پیشتر شهردار و نماینده شهر بندری آور بود.

اعتراض به اصلاحات نظام بازنشستگی در فرانسه با اعتصاب گسترده برای هشتمین روز در سیستم حمل و نقل عمومی همراه است.

این اعتصاب‌ها شهر‌های بزرگ این کشور را فلج کرده است. یک روز پس از اعلام جزئیات طرح اصلاحات توسط نخست وزیر که به شدت از سوی اتحادیه‌های کارگری کشور مورد انتقاد قرار گرفته است احتمال دارد اعتراضات تشدید شود.

 

نظر شما