شناسهٔ خبر: 36835460 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

شورای عالی هماهنگی اصلاحات لیست مشترک از نامزدهای خود در انتخابات مجلس یازدهم ارائه می دهد

دبیرکل حزب مردم سالاری گفت: ما قرار است در شورای عالی هماهنگی اصلاحات لیست ارایه دهیم و قرار نیست که این ۳۰ حزب هرکدام لیست جدا بدهد بنابراین در فرصت مناسب این لیست را تنظیم خواهیم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران؛ دبیرکل حزب مردم سالاری اعلام کرد: شورای عالی هماهنگی اصلاحات لیست مشترک از نامزدهای خود در انتخابات مجلس یازدهم ارائه می دهد و قرار نیست ۳۰ حزب هرکدام لیست جدا بدهند.

مصطفی کواکبیان شامگاه جمعه بعد از ثبت نام برای نمایندگی مجلس یازدهم در جمع خبرنگاران گفت: شورای عالی هماهنگی اصلاحات تصمیم می گیرد که یک لیست واحد را که اعلام کند. در این لیست تاکنون هشت نفر از نمایندگان فعلی مجلس حضور دارند.

 وی افزود: شاید حدود ۳۰ تا ۴۰ نفر در انتخابات حضور پیدا نکنند ما باید ببینیم چه کسانی ثبت نام می کنند و چه کسانی می مانند آن وقت تصمیم می گیریم.

وی ادامه داد: ما قرار است در شورای عالی هماهنگی اصلاحات لیست ارایه دهیم و قرار نیست که این ۳۰ حزب هرکدام لیست جدا بدهد بنابراین در فرصت مناسب این لیست را تنظیم خواهیم کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین در پاسخ به سوالی درمورد طرح سرا گفت: من اصلا از این طرح خبر ندارم و در شورای هماهنگی اصلا ما دنبال این حرف ها نیستیم.

کواکبیان درباره پاسخ به این سوال که اگر اصلاح طلبان وارد مجلس یازدهم شوند آیا به وعده هایی که دادید عمل می کنند، گفت: اگر اکثریت مجلس در اختیار ما باشد هر وعده ای می دهیم حتما باید پای آن بایستیم.

وی افزود:در مجلس دهم اکثریت فراکسیونی داشتیم اما اکثریت مجلس را نداشتیم. کافی بود علی لاریجانی یک اشاره ای به مستقلان کند تا به سمت اصولگرایان بروند آنها اکثریت می شدند. ما که هیچ وقت اکثریت نبودیم بنابراین امیدوارم مردم مشارکت جدی داشته باشند.

دبیرکل حزب مردم سالاری یادآور شد: دو گروه می خواهند که مردم در انتخابات حضور پیدا نکنند. یک سری از آنها، آن طرف آبی ها و براندازانی هستند که می گویند این نظام از اساسا نباید باشد. یکسری هم از دوستان اصولگرا هستند که خوششان می آید مردم در انتخابات کمتر شرکت کنند چون می دانند که آنها خیلی رای نمی آورند و اگر مشارکت بیشتر باشد مردم به اصلاح طلبان رای می دهند.

کواکبیان با بیان این که تا روز انتخابات مجلس دوماه مانده است، گفت: شرایط را با چهار سال گذشته مقایسه کنید، قبل از افزایش قیمت بنزین فضا یک طور بود و بعد از آن فضا به گونه دیگری شد بنابراین ما باید دست به دست هم دهیم و قبل از این که به فکر کرسی خود باشیم به فکر منافع ملی بوده تا مشارکت گسترده تر شود، بحت تحریم ها بهتر حل می شود مشارکت هرچه کمتر باشد ترامپ خوشحال تر خواهد بود.

وی افزود: هرکس جدی به دنبال رفع تحریم ها است باید به تشویق مشارکت مردم بیشتر تلاش کند، معتقدم اگر ما همانند انتخابات قبل مشارکت داشته باشیم هیچ نگرانی برای پیروزی اصلاح طلبان نخواهیم داشت.

نماینده مردم تهران در مجلس درباره اولویت های مجلس دهم در ماه های باقیمانده گفت: هنوز از عمر این مجلس چند ماه دیگر مانده است بنابراین باید در این مدت چند کار جدی انجام دهیم که یکی  از آنها  تشکیل کمیته حقیقت یاب درمورد حوادث اخیر است، این را حتما پیگیری خواهیم کرد و جزو وظایف انقلابی، شرعی، اخلاقی و وجدانی است.

وی همچنین گفت: این که در آشوب های اخیر بد تصمیم گرفته شده یک بحث و بد هم اجرا شده نیز یک بحث دیگر است، این که با اعتراضات مردم مواجه شد بحث دیگری است که این دو موضوع  آخر با تصمیمات سران فرق می کند.

کواکبیان افزود: رییس جمهوری گفت ما به وزارت کشور این موضوع را سپرده ایم بنابراین وزیر کشور باید  پاسخ دهد که چرا این گونه اجرا و چرا این گونه با معترضان برخورد کردند. بعد از کمیته حقیقت یاب بحث استیضاح این وزیر بحث جدی ما است.

نماینده مردم تهران در مجلس دهم گفت: سومین موضوعی را که پیگیری خواهیم کرد لایحه دو فوریتی است که دولت نیز دنبال آن است و ما هم یکی از طرح های ما این بود که حتما میادینی در تهران و کلان شهرها مشخص شود و برای تجمع مسالمت آمیز مردم با حفظ امنیت و نظم بدون این که شعارهای ساختارشکنانه داده شود اعتراضات خود را بگویند که به مردم قول می دهیم در همین دوره اینها را دنبال کنیم.

وی افزود: ما باید در مجلس بعدی ترکیب آن را دقت کنیم. ما اگر اکثریت داشته باشیم حتما هدف اصلی و اولیه بحث رفاه ملی، معیشت مردم، اقتصاد است. چرا که مردم واقعا در مسایل اقتصادی و معیشت مشکل جدی دارند که بخشی از این مشکلات را در همین مجلس در بودجه ۹۹ پیگیری خواهیم کرد.

کواکبیان گفت: اولویت دیگر و مهم تر احیای در راس امور بودن مجلس است.

وی درباره عملکرد اصلاح طلبان در مجلس دهم هم گفت: صدا و سیما در دست ما نیست. سخنگوی شورای نگهبان می گوید مجلس برای قانون انتخابات هیچ کاری نکرده است. بنده از طرف کمیسیون امنیت ملی ۶ ماه در کمیسیون شوراها اصلاح قانون انتخابات را پیگیری کردم که دوستان شورای نگهبان آن را رد کردند. تناسبی بودن، استانی شدن انتخابات را تایید نکردند البته حزبی بودن انتخابات را تایید کردند. این اصلاحیه در دستور کار مجلس است که نمی دانم به عمر مجلس دهم می رسد.

وی به بی نتیجه رسیدن درخواست تحقیق و تفحص از اموال شهردار پیشین تهران اشاره کرد و ادامه داد: مجلس دهم در رابطه با اعاده اموال نامشروع مسوولان کار کرد، در تلویزیون می گویند که فقط پالرمو و سی اف تی را تصویب کردند و مجلس دیگر کاری نکرده است که این واقعا بی انصافی است، مجلس در حد توانایی خود کار کرد.

انتهای پیام

نظر شما