شناسهٔ خبر: 36026105 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: خرداد | لینک خبر

دکل‌های مخابراتی در مدارس باید جمع‌آوری شوند

صاحب‌خبر -
خرداد؛ سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: بر اساس مصوبه وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای حفظ سلامتی دانش‌آموزان دکل‌های مخابراتی در سطح مدارس باید جمع‌آوری شوند ولی این مصوبه در استان اجرایی نشده است.

به گزارش خرداد، مهدی رفیعی یکشنبه در شورای آموزش و پرورش خوزستان در سرسرای استانداری بیان کرد: با وجود ابلاغ این دستورالعمل به مخابرات استان این دستگاه به بهانه‌های مختلف دکل‌ها مخابراتی را در سطح مدارس جمع آوری نمی‌کند.

وی گفت: پیش از این آموزش و پرورش در ازای قرار دادن این دکل‌ها در مدارس از مخابرات اجاره بهایی دریافت می‌کرد که از گرفتن این مبلغ منع شده است.

رفیعی افزود: از شورای آموزش و پرورش استان می خواهیم تا زمانی که این دکل‌ها از سطح مدارس استان جمعآوری نشده اند، اجازه دریافت اجاره بها از مخابرات را به آموزش و پرورش استان بدهند.

یکهزار و ۳۵۱ مدرسه در معرض آسیب اجتماعی در خوزستان

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به اجرای طرح نماد (مراقبت‌های اجتماعی دانش آموزان) در مدارس استان بیان کرد: در قالب این طرح یکهزار و ۳۵۱ مدرسه در استان در معرض آسیب اجتماعی شناسایی شده اند و امسال در این تعداد مدارس طرح نماد اجرا می‌شود.

رفیعی ادامه داد: با اجرای طرح نماد در مدارس استان مراقبت‌های لازم برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و شناسایی دانش آموزانی که درگیر آسیب‌های اجتماعی هستند انجام می‌گیرد.

وی در ادامه این نشست با اشاره به سازماندهی یک میلیون و یکصدهزار دانش‌آموز در سال تحصیلی جدید گفت: همچنین امسال هشت هزار نیری حق‌التدریس و ۵۷ هزار معلم رسمی سازماندهی شدند و پرونده انتقال پنج هزار و ۱۱ نفر نیروی فرهنگی رسیدگی شد.

سرپرست اداره کل آموزش و پررش خوزستان گفت: امسال نیز بنا بر مصوبه مجلس از مجموع افرادی که در سوادآموزی تا قبل از سال ۹۲ اشتغال داشتند یکهزار و ۲۹۰ نفر در این حوزه حق‌التدریس شدند.

وی گفت: همچنین امسال ۸۲۳ نیروی پیش دبستانی و حق التدریس ناپیوسته که تا قبل از سال ۹۱ کار خود را آغاز کردند حق‌التدریس شدند.

رفیعی گفت: امسال یک هزار و ۹۵۰ پرونده بازنشستگی نیروهای فرهنگی استان نیز مورد رسیدگی قرار گرفت.

سرپرست اداره کل آموزش و پررش خوزستان گفت: با توجه به ویژگی‌های مهم اقتصادی و اجتماعی استان به دستور وزیر آموزش و پرورش کمیته‌ای برای رسیدگی به مشکلات و طرح‌های آموزش و پرورش استان تشکیل و دستور ابلاغ اعضای این کمیته نیز صادر شده وامید است این اقدام وزیر باعث شود بتوانیم توفیق بیشتری در افزایش سطح کیفی و شاخص های آموزشی استان داشته باشیم.

در ادامه این نشست مدیر عامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: بر اساس مطالعات سال ۲۰۱۲ سازمان جهانی بهداشت احتمالات و فرضیه‌هایی در خصوص مضرات تشعشعات دکل‌های مخابراتی بر سلامتی انسان اعلام کرده است.

علی خدادادی افزود: بهترین راه این است که کمیته‌ای با افراد کارشناس در استان تشکیل شود که برای انتقال این دکل ها از مدارس تصمیم گیری شود.

هفت هزار مدرسه در خوزستان نیازمند طرح نماد

 مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان بیان کرد: امسال یک هزار و ۳۵۹ مدرسه برای اجرای این طرح در استان در نظر گرفته شده این درحالی است که هفت هزار مدرسه در استان نیازمند اجرای این طرح است.

محمد صادق کریمی کیا افزود: طرح نماد ( مراقبت اجتماعی دانش آموزان) برای نخستین بار در کشور با این کیفیت در حال انجام است، تا قبل از اجرای این طرح آموزش و پرورش مسئولیت بروز آسیب‌های اجتماعی  را نمی‌پذیرفت و اجازه ورود سایر دستگاه‌ها برای کمک به کاهش این آسیب‌ها را نمی‌داد.

وی افزود: طرح نماد سه سال است که در حال اجرا است و اعتبار آن از سوی وزارت کشور تامین می‌شود.

کریمی کیا گفت: وظیفه دانش‌آموز تنها درس خواندن نیست و همیشه خلاء رسیدگی به وضعیت سلامت روحی دانش آموزان در آموزش و پرورش وجود داشت.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان افزود: در کنار اعتباری که وزارت کشور برای اجرای این طرح در نظر گرفته نیاز به ایجاد مرکز مدیریت واحد در آموزش و پرورش است.

منبع:ایرنا

نظر شما