به گزارش ایسنا، انگور و مشتقات این محصول از جمله شیره عسلی، شیره سفید، باسلوق، کشمش و دیگر محصولات تولیدی روستای هزاوه در قالب 40 غرفه در این آئین که در مجاورت بقعه امامزاده سیداحمد(ع) برگزار شد، به بازدیدکنندگان عرضه شد.
آئین شکرگزاری برداشت انگور روستای هزاوه از امروز به مدت یک هفته از ساعت 9 الی 21 برپاست.
در حاشیه برگزاری این آئین بنای منسوب به خاندان امیرکبیر که توسط اداره کل میراث فرهنگی استان مرمت شده و آماده برای تبدیل شدن به موزه امیرکبیر و مرکز مطالعات تاریخ معاصر استان است، برای بازدید گردشگران گشایش یافت.
به گفته علیرضا ایزدی مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی طرح محتوایی موزه امیرکبیر در حال تهیه است که پس از تهیه و تایید توسط اداره کل موزه های کشور قابلیت اجرایی خواهد یافت.
انتهای پیام
نظر شما