شناسهٔ خبر: 35956955 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

سالاد گندم و سبزیجات

گندم را شسته و یک شب در آب خیس می‌کنیم.

صاحب‌خبر -
چی لازم دارم:

گردو خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
ذرت پخته ۱/۲ فنجان
پیازچه خرد شده ۲ عدد
پیاز ریزه خرد شده ۱/۲ فنجان
فلفل دلمه‌ای سبز - ریز خردشده ۱/۲ فنجان
فلفل دلمه‌ای قرمز- ریز خرد شده ۱/۲ فنجان
خیار ریز خرد شده ۱/۲ فنجان
گندم ۱ فنجان
هویج ریز خرد شده ۱/۲ فنجان

مواد لازم برای سس سالاد

شکر ۳/۴ قاشق چای خوری
سرکه سفید ۱/۴ فنجان
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱/۴ فنجان
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
سس خردل ۱/۲ قاشق چای خوری
پنیر فتا خرد شده ۱/۲ فنجان

چه جوری درست میشه:
۱- گندم را شسته و یک شب در آب خیس می‌کنیم.
۲- روز بعد گندم را آبکش می‌کنیم و در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.
۳- تمام سبزیجات را خورد کرده به گندم اضافه می‌کنیم.
۴- گردو خرد کرده را اضافه می‌کنیم.
۵- مواد سس رو باهم مخلوط و به سالاد اضافه می‌کنیم.
۶- حداقل ۲ ساعت در یخچال با در بسته نگه می‌داریم تا جا بیفتد.

سایر نکات
این سالاد هم برای ناهار و هم برای شام استفاده میشود. سالادی رژیمی و برای سلامتی خیلی مفید هست.

برچسب‌ها:

نظر شما