شناسهٔ خبر: 35834580 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

نامه‌ «جین آستن» به خواهرش به مزایده گذاشته شد

نامه‌ای از «جین آستن» خطاب به خواهرش «کاساندرا»‌ که برای یک قرن در یک مجموعه خصوصی نگهداری می‌شد در حراجی بونهامس به فروش گذاشته می‌شود.

صاحب‌خبر -

اعتمادآنلاین| نامه‌های «جین آستن»، نویسنده مشهور انگلیسی به ندرت در حراجی‌ها دیده می‌شوند،‌ چرا که «کاساندرا»‌ و دیگر اعضای خانواده این نویسنده بخش زیادی از نامه‌ها را نابود کردند. از 3000 نامه نوشته‌شده توسط «‌آستن» تنها 161 عدد آن‌ها باقی‌ مانده که 95 عدد از این مجموعه نامه‌ها به «‌کاساندرا» ‌نوشته شده است.

 

این نامه‌ چهارصفحه‌ای که قرار است در روزهای آینده به مزایده گذاشته شود به شانزدهم سپتامبر سال  1813 یعنی کمی پس از نگارش رمان «غرور و تعصب» بازمی‌گردد. «‌آستن» در این نامه که خطاب به خواهرش نوشته شده، درباره موضوعات مختلفی از ملاقاتش با یک دندانپزشک تا مد و زندگی روزمره سخن گفته است.

 

حراجی بونهامس که این نامه را در بیست و سوم اکتبر به مزایده می‌گذارد، اعلام کرد این نامه تصویری واضح از جهان پیرامون رمان‌های آستن منعکس می‌کند.

 

این حراجی امیدوار است این اثر که از سال 1909 در یک مجموعه خصوصی نگهداری می‌شده به قیمت 65 هزار تا 97 هزار پوند به فروش برسد.

 

«کاترین شاترلند»‌ یکی از کارشناسان آثار «استن» و یکی از مسئولان خانه‌موزه ‌این هنرمند معتقد است از این نامه می‌توان به عنوان یکی از ارزشمندترین آثار خانه‌موزه «آستن» یاد کرد.

 

این خانه‌موزه اوایل سال جاری یک کمپین برای جمع‌آوری پول مورد نیاز خرید تکه‌ای ‌از نامه‌ «آستن»‌ به راه انداخت.

 

این موزه برای خریداری این اثر متعلق به سال  1814، 35هزار پوند احتیاج داشت. بیش از 250 نفر در مدت شش هفته، 10 هزار پوند برای خریداری این اثر به موزه کمک کردند. این تکه‌ نامه در حال حاضر در خانه‌موزه «آستن» به نمایش گذاشته می‌شود.

 

«جین آستن» نویسنده‌ انگلیسی است که روز شانزدهم دسامبر سال 1775 به ‌دنیا آمد. آثار او ادبیات غرب را بسیار مورد تأثیر قرار داده ‌است.

 

شناخت «آستن» از زندگی زنان و مهارتش در گوشه و کنایه‌ها، او را به یکی از مشهورترین رمان‌نویسان عصر خودش تبدیل کرد. او از سال 1811 تا 1816، با نگارش چهار رمان ‌«عقل و احساس»، «غرور و تعصب»، ‌«منسفیلد پارک» و «اما» اعتبار یک نویسنده‌ شناخته‌شده را به ‌دست آورد.

 

«آستن» دو رمان دیگر را به نام‌های «کلیسای نورث‌انگر» و «ترغیب» نیز نوشت که هر دو در سال 1818 پس از مرگش به چاپ رسیدند و «سندیشن» تنها رمان ناتمام اوست.

 

منبع: ایسنا

نظر شما