شناسهٔ خبر: 35444865 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

رژیم غذایی کم چرب خطر سرطان سینه را کاهش می‌دهد

طبق نتایج مطالعه اخیر، رژیم غذایی کم چرب می‌تواند احتمال مرگ ناشی از سرطان سینه را کاهش دهد و روند پیشرفت دیابت و بیماری قلبی عروق کرونر را کُند نماید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان عنوان می‌کنند رژیم غذایی کم چرب که همراه با افزایش مصرف میوه، سبزیجات و غلات است فواید بلندمدتی برای سلامت دارد.

رژیم غذایی کم چرب خطر سرطان سینه را کاهش می‌دهد

دکتر «گارنت اندرسون»، عضو تیم تحقیق از بخش علوم بهداشت عمومی فرد هاچ واشنگتن، در این باره می‌گوید: «درحالیکه رژیم‌های غذایی زیادی دارای فواید کوتاه مدت نظیر کاهش وزن هستند، اما این مطالعه، تاثیرات بلندمدت رژیم غذایی کم چرب را برای سلامت اثبات می‌کند.»

محققان در این مطالعه، حدود ۴۹ هزار زن یائسه را در آمریکا مورد بررسی قرار دادند تا دریابند که آیا الگوی رژیم غذایی کم چرب موجب کاهش خطر سرطان‌های سینه و کلورکتال (راست روده) و بیماری قلبی عروق کرونر می‌شود.

آن‌ها دریافتند رژیم غذایی کم چرب، بعد از حدود ۹ سال تغییر رژیم غذایی، تاثر قابل توجهی بر این مشکلات نداشت. اما بعد از مدت طولانی‌تر ۲۰ سال، آن‌ها به فواید چشمگیری دست یافتند.

آن‌ها متوجه شدند رژیم غذایی کم چرب موجب کاهش ۱۵ تا ۳۵ درصدی مرگ به هردلیل بعد از تشخیص سرطان سینه، ۱۳ تا ۲۵ درصد کاهش دیابت و ۱۵ تا ۳۰ درصد کاهش بیماری قلبی عروق کرونر شد.

منبع: مهر

انتهای پیام/ 

نظر شما