شناسهٔ خبر: 35417047 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

۲ روش درست کردن تیتاب

ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و حجم آن سه برابر شود بعد به ترتیب روغن و شیر را اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید.

صاحب‌خبر -
طرز تهیه تیتاب بدون فر:

ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و حجم آن سه برابر شود بعد به ترتیب روغن و شیر را اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید.



در آخر آرد و بکینگ پودر را که جداگانه با هم مخلوط کردید و سه بار الک کردید به موادتان اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید نصف پیمانه از مایه سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست شود. مایه قهوه‌ای را داخل ماهیتابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه مایه سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید و داخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خط‌های دالبری بزنید.



ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بگذارید تا بپزد پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته شود. در آخر که کیک خنک شد به مستطیل‌های یکدست ببرید و ما بین آن‌ها خامه بریزید.


مواد لازم برای تهیه تیتاب:
آرد ۳ پیمانه معادل ۴۸۰ گرم
تخم مرغ ۸ عدد
روغن مایع ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۲ پیمانه معادل ۴۵۰ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق مرباخوری



مواد میانی تیتاب:
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان معادل ۱۱۰ گرم



طرز تهیه تیتاب:

ابتدا تخم مرغ‌ها را با شکر و رنده پوست پرتقال آنقدر هم بزنید تا کرم و کشدار شود بعد روغن را اضافه کنید و مجددا بزنید، یکنواخت که شد، شیر را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.



مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا الک کرده اید کم کم به موادتان اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی به وجود بیاید کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.



مایه کیک را داخل سه ظرف یک اندازه بریزید تا به سه قسمت مساوی تقسیم شود. مواد میانی را هم به دو قسمت تقسیم کنید.



یک قسمت از مایه کیک را کف سینی پهن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه گرم کرده بودیم قرار بدهید تا کمی بپزد.



سپس از فر خارج کنید و یک قسمت از مخلوط مواد میانی را در تمام سطح آن پخش کنید و به مدت ۵ دقیقه در طبقه زیر فر قرار بدهید (یا اینکه می‌توانید گریل را روشن کنید) البته باید مواظب باشید شکر نسوزد.



بعد سینی فر را خارج کنید و یک قسمت دیگر از مایه کیک را در سطح آن پخش کنید، فقط باید مواظب باشید که شکر و کاکائو را به هم نزنید و بعد از آن حرارت فر را به ۱۴۰ درجه برسانید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدهید تا این لایه هم بپزد؛ و این کار را برای قسمت دوم لایه میانی و بعد از آن برای قسمت سوم مایه کیک هم انجام بدهیدو



در انتها کیک را با خلال دندان و یا چنگال، تست کنید. اگر چیزی به آن نچسبید یعنی تیتاب شما پخته است. اگر روی کیک طلایی شده بود که هیچ، اگر نشده بود، چند دقیقه گریل رو را روشن کنید تا روی آن هم طلایی شود.



بعد از آن سینی را از فر بیرون بیاورید، کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید و آن را برش بزنید. اگر شکلات تخته‌ای دارید مقداری شکلات را با دو قاشق روغن مایع ذوب کنید و داخل قیف بریزید و به هر شکلی که دوست دارید روی کیک بریزید و برای چند دقیقه آن را داخل یخچال بگذارید تا شکلات خودش ر. بگیرد و بعد نوش جان کنید.



نکته برای تهیه تیتاب:

اگر دوست داشتید می‌توانید به مایه‌ی کیک کاکائو بزنید و نقش شکلاتی را سفید روی آن بزنید و یا می‌توانید کیک تان سفید و نقش‌های روی آن کاکائویی باشد.



منبع: بیتوته

برچسب‌ها:

نظر شما