شناسهٔ خبر: 35377600 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کرمانشاهی‌ها ۵۰۰ هزار تن چغندر برداشت می‌کنند

کرمانشاه- ایرنا- رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه اعلام کرد که امسال بیش از ۵۰۰ هزار تن چغندر کشت بهاره در این استان برداشت می‌شود.

صاحب‌خبر -

«نوربخش حاتمی» سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، اظهارداشت: امسال بیش از هشت هزار و ۲۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی استان کرمانشاه زیرکشت چغندر قند بهاره رفته است.

وی با بیان اینکه در روزهای اخیر کار برداشت چغندر در استان کرمانشاه آغاز شده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود که امسال بیش از ۵۰۰ هزار تن چغندر قند از مزارع کشاورزی استان کرمانشاه برداشت شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی به فعالیت ۲ کارخانه قند در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: کارخانه‌های قند بیستون و اسلام‌آبادغرب امسال بین ۳۵۰ هزار تا ۴۰۰ هزار تن از چغندرهای تولیدی استان را از کشاورزان خریداری خواهند کرد و چغندر مازاد تولیدی به دیگر نقاط کشور همچون اصفهان، همدان، دزفول و قزوین ارسال می شود.

کاهش تولید چغندر کرمانشاه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به قابلیت های کرمانشاه در تولید چغندر قند، گفت: استان کرمانشاه سال گذشته با تولید بیش از ۷۸۰ هزار تن، در تولید چغندر قند رکورد زد.

حاتمی، سیلاب های بهاری را دلیل کاهش برداشت چغندر قند دانست و عنوان کرد: بسیاری از زمین های کشاورزی استان به دلیل وقوع سیلاب در بهار امسال یا زیرآب رفتند و یا دیگر امکان کشت نداشتند.

وضعیت کشاورزی کرمانشاه

حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه مشغول فعالیت هستند.

استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.

چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره در استان کرمانشاه فعال هستند.

در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.

سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل در کرمانشاه تولید می شود.
۸۰۶۶/۹۶۱۲

نظر شما