شناسهٔ خبر: 35351897 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه بورک پیازچه

در این مطلب با طرز تهیه بورک خوشمزه و خوش طعم آشنا خواهید شد که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای ترکیه ای نهایت لذت را ببرید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  بورک از انواع غذاهای ترکیه ای محبوب و پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید بهتر است این غذای بی نظیر را بپزید. در طرز تهیه بورک از روش ها و مواد غذایی مختلف استفاده می شود که شما می توانید با توجه به ذائقه خود این غذا را تهیه نمایید.

طرز تهیه بورک پیازچه

مواد لازم برای خمیر
آرد - ۳ پیمانه
بیکینگ پودر - یک قاشق چای خوری
سرکه - ۲ قاشق سوپ خوری
نمک - ۲ قاشق چای خوری
آب - یک پیمانه
کره آب شده - ۲۵۰ گرم

مواد میانی
پیازچه - یک کیلوگرم
روغن - ۳ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی - یک قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز - به مقدار لازم
نمک - به مقدار لازم
فلفل سیاه - به مقدار لازم
پودرزیره - به مقدار لازم

برای تهیه خمیر، آرد، نمک، بیکینگ پودر و سرکه را در ظرف مناسبی مخلوط و آب را به تدریج اضافه کنید.
روی خمیر به دست آمده را با پارچه‌ای مرطوب بپوشانید و حدود ۱۵ دقیقه کنار بگذارید. می‌توانید از خمیر یوفکای آماده استفاده کنید روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیازچه ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شود.
رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک، زیره و فلفل سیاه را بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. خمیر را به قسمت‌های مساوی تقسیم و با وردنه باز کنید و در سینی فر روی هم قرار دهید (روی هر یک کره ذوب شده بمالید و لایه بعدی را قرار دهید.)
مخلوط پیازچه را روی خمیر به طور یکنواخت پخش کنید. بقیه لایه‌های خمیر را نیز به همین نحو روی هم قرار دهید و سپس روی مخلوط پیازچه بریزید.
کره ذوب شده باقی مانده را روی لایه خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی و برشته شود.
(می‌توانید به جای پیازچه از تره فرنگی استفاده کنید.)

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما