شناسهٔ خبر: 34916357 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

دانشمندان از آب کره گرفتند

دانشمندان علوم غذایی دانشگاه کرنل با کمک یک دانشمند ایرانی موفق شدند با فعل و انفعالات شیمیایی از آب نوعی کره کم چرب استخراج کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دانشمندان علوم غذایی دانشگاه کرنل توانستند با ترکیبات آب،‌ روغن نباتی و چربی شیر، کره‌ای تولید کنند که کالری بسیار پایینی دارد. یک قاشق از این کره 2.8 گرم چربی و 25.2 کالری دارد که 25درصد کالری کره‌های معمولی است.

این ماده مانند کره سفت نیست و کمی آبکی است؛ اما کالری کمتری دارد و طعم و ظاهر آن با کره‌های معمولی متفاوت است.

«علیرضا عباسپور راد» پژوهشگر ارشد این پروژه درباره مختصات این محصول توضیح داد: با توجه به اینکه پایه اصلی این محصول یعنی آب مانند یک حامل عمل می‌کند، می‌توان با تنظیم مواد معدنی کره طعم و خاصیتهای متفاوتی در آن ایجاد کرد.

وی اظهار کرد: ما در این پروژه پروتئین شیر یا پروتئین گیاهی و سپس ویتامین و طعم‌ها را به آب افزوده و مواد معدنی را تنظیم می‌کنیم. اساساً، ما چیزی ایجاد کرده‌ایم که همانند کره معمولی است اما فرمالاسیون آن با کره معمولی تفاوت دارد و سالم‌تر و کم‌چرب‌تر است.

انتهای پیام/

نظر شما