شناسهٔ خبر: 34907490 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

آشپزی من خورش

خورش مرغ کره ای هندی با طعمی متفاوت

صاحب‌خبر - گشنیز خرد شده - یک قاشق سیر رنده شده - یک قاشق چای خوری نمک - به میزان لازم پودر فلفل قرمز- 2 قاشق چای خوری روغن - یک قاشق غذاخوری زیره - 2 قاشق چای خوری پودر کاری- یک قاشق چای خوری زنجبیل له شده - یک قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی - 2 قاشق غذاخوری پیاز ریز شده - 2 عدد مرغ - 8 تکه خامه کم چرب – دوسوم پیمانه ماست چکیده - 150 میلی لیتر فلفل سیاه - 3 عدد هل سبز- 3 عدد کره - 100 گرم فلفل سبز خرد شده - 2 عدد روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم و پیاز را در آن سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید. زنجبیل را له کنید و در کاسه ای قرار دهید. پودر کاری، گشنیز نرم شده، زیره، پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب جذب شوند. مرغ را به پیاز های داخل تابه بیفزایید و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. آب را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بپزد. گاهی آن را هم بزنید. خامه را اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزیین کنید. این خوراک خوشمزه را با نان یا پلوی ساده میل کنید.

نظر شما