مرتضی عبداللهی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در سمنان با اشاره به اجرای طرح رسم ابرار در سطح کشور و استان سمنان اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع سبک زندگی که رهبری انقلاب تاکید دارند و اینکه یکی از الگوهای مفید در این راستا سنت زندگی ائمه اطهار است که در این مسیر به یکی از سنتها میرسیم که در قرآن هم آیات پنج تا هشت سوره انسان است بدان اشاره دارد که مولا علی و فاطمه از ۲۳ تا ۲۵ ذی الحجه برای شفای حسنین روزه میگیرند و در این سه روز هر روز افطاری خود را به مسکین و یتیم و اسیر بخشیدند، با الگوبرداری از این سیره طرح رسم ابرار که برگرفته از این آیات است اجرایی میشود.
وی افزود: با توجه به این مهم از ۲۳ تا ۲۵ ذی الحجه، همه ما که مدعی پیروی ولایت و امیرالمومنین (ع) هستیم سه روز را روزه بگیریم و هزینه اطعام آن روز را در روز اول صرف مساکین و روز دوم ایتام و روز سوم آزادی زندانیان غیرعمد کنیم.
معاونت فرهنگی هنری و اجتماعی سپاه استان با اشاره به شماره حسابهای اعلام شده گفت: شماره حساب روز اول جهت واریز هزینه اطعام مسکینان، شماره کارت کمیته امداد امام خمینی (ره) ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۹۹۱۰۲ و شماره حساب روز دوم جهت واریز هزینه اطعام یتیمان، شماره کارت کمیته امداد امام خمینی (ره) ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۰۰۰۲۷ و شماره حساب روز سوم واریز هزینه برای آزادی زندانیان غیرعمد به شماره کارت ستاد دیه ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۰۳۹۳۴۵ است یا استفاده از کد دستوری *۷۸۰*۷۷۷۷# میباشد.
وی با اشاره به نقش مهم رسانهها در راستای تبیین و ترویج این طرح در سطح جامعه اظهار کرد: انتظار داریم رسانهها تلاش کنند این طرح در سال اول دقیق شناسانده شود تا در سالهای آتی با برنامه ریزی بهتر و حضور فعال مردم عملیاتی شود.
عبداللهی تصریح کرد: این طرح از یکشنبه تا سه شنبه، سوم تا پنجم شهریور ماه انجام میشود که امیدواریم همه تلاش کنند که طرح پیاده سازی و در گام اول به گوش مردم برسد و ترویج شود تا نهادینه گردد و مردم استان سمنان ادامه دهنده این راه در سالهای پیش رو باشند.
وی با بیان اینکه این طرح به همت معاونت فرهنگی هنری سازمان بسیج پیگیری و جلسات با دستگاههای مختلف از کمیته امداد و ستاد حمایت از آزادی زندانیان غیرعمد برگزار شده است به ظرفیتهای معاونت فرهنگی هنری سازمان بسیج اشاره کرد و گفت: ظرفیت فرهنگی هنری در بسیج ظرفیت ستادی است که ما در ایام مختلف در راستای کمک به مردم تلاش داریم و رویکرد ما طرح محلات اسلامی است.
معاونت فرهنگی هنری و اجتماعی سپاه استان ادامه داد: در روز عیدغدیر امسال در تمام محلات اسلامی و روزهای قبل از عید با استفاده از ظرفیت خیرین غذا طبخ شده و با حفظ کرامت غذای نذری برای مسکین و یتیم در سطح ۲۳ محله اسلامی استان توزیع شده است که متوسط روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ غذا طبخ و آماده سازی و توزیع شده است./ع
وی افزود: با توجه به این مهم از ۲۳ تا ۲۵ ذی الحجه، همه ما که مدعی پیروی ولایت و امیرالمومنین (ع) هستیم سه روز را روزه بگیریم و هزینه اطعام آن روز را در روز اول صرف مساکین و روز دوم ایتام و روز سوم آزادی زندانیان غیرعمد کنیم.
معاونت فرهنگی هنری و اجتماعی سپاه استان با اشاره به شماره حسابهای اعلام شده گفت: شماره حساب روز اول جهت واریز هزینه اطعام مسکینان، شماره کارت کمیته امداد امام خمینی (ره) ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۹۹۱۰۲ و شماره حساب روز دوم جهت واریز هزینه اطعام یتیمان، شماره کارت کمیته امداد امام خمینی (ره) ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۰۰۰۲۷ و شماره حساب روز سوم واریز هزینه برای آزادی زندانیان غیرعمد به شماره کارت ستاد دیه ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۰۳۹۳۴۵ است یا استفاده از کد دستوری *۷۸۰*۷۷۷۷# میباشد.
وی با اشاره به نقش مهم رسانهها در راستای تبیین و ترویج این طرح در سطح جامعه اظهار کرد: انتظار داریم رسانهها تلاش کنند این طرح در سال اول دقیق شناسانده شود تا در سالهای آتی با برنامه ریزی بهتر و حضور فعال مردم عملیاتی شود.
عبداللهی تصریح کرد: این طرح از یکشنبه تا سه شنبه، سوم تا پنجم شهریور ماه انجام میشود که امیدواریم همه تلاش کنند که طرح پیاده سازی و در گام اول به گوش مردم برسد و ترویج شود تا نهادینه گردد و مردم استان سمنان ادامه دهنده این راه در سالهای پیش رو باشند.
وی با بیان اینکه این طرح به همت معاونت فرهنگی هنری سازمان بسیج پیگیری و جلسات با دستگاههای مختلف از کمیته امداد و ستاد حمایت از آزادی زندانیان غیرعمد برگزار شده است به ظرفیتهای معاونت فرهنگی هنری سازمان بسیج اشاره کرد و گفت: ظرفیت فرهنگی هنری در بسیج ظرفیت ستادی است که ما در ایام مختلف در راستای کمک به مردم تلاش داریم و رویکرد ما طرح محلات اسلامی است.
معاونت فرهنگی هنری و اجتماعی سپاه استان ادامه داد: در روز عیدغدیر امسال در تمام محلات اسلامی و روزهای قبل از عید با استفاده از ظرفیت خیرین غذا طبخ شده و با حفظ کرامت غذای نذری برای مسکین و یتیم در سطح ۲۳ محله اسلامی استان توزیع شده است که متوسط روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ غذا طبخ و آماده سازی و توزیع شده است./ع
نظر شما