شناسهٔ خبر: 34848630 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

ته چین؛

تکنیک سرخ کردن بال مرغ یخ زده

صاحب‌خبر -
<div id="video-display-embed-code_1060738" ><script type="text/JavaScript" src="https://www.tabnak.ir/fa/news/play/embed/918686/1060738?width=700&height=400"></script></div>
بال مرغ می‌تواند گزینه خوبی برای رنگین کردن سفره شما در مهمانی‌ها باشد اما زمان‌بر بودن و زحمت درست کردن آن‌ها باعث می‌شود افراد بسیاری از آن اجتناب کنند. در این ویدیو روش سرخ کردن بال مرغ یخ‌زده آموزش داده می‌شود با این روش می‌توانید بال‌ها را از قبل آماده کرده و در فریزر قرار دهید و سپس آن‌ها را بلافاصله بعد از خارج کردن از فریزر در روغن زیاد به روش دیپ‌فرای (روغن‌پزی عمیق) سرخ کنید.

نظر شما