شناسهٔ خبر: 34838985 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مرکز پژوهش نهج‌البلاغه در استان اصفهان راه‌اندازی شد

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه در راستای رفع مهجوریت نهج‌البلاغه در استان اصفهان تلاش‌های بسیاری انجام گرفته است گفت: مرکز پژوهش نهج‌البلاغه در اصفهان راه‌اندازی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا صادقی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری چهل و دومین مسابقات کشوری قرآن کریم اظهار داشت: استان اصفهان میزبان برگزاری چهل و دومین مسابقات قرآنی در مهرماه امسال است.

وی افزود: این مسابقات از ششم مهرماه در دو نوبت ویژه برادران و خواهران تا نوزدهم مهرماه برگزار می‌شود و حدود یک هزار شرکت کننده به رقابت در رشته‌های مختلف با یکدیگر می‌پردازند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه اداره اوقاف رویکرد جدیدی را لحاظ کرده است گفت: ساماندهی خیریه‌ها سطح کشور در راستای برطرف کردن آسیب‌های اجتماعی رویکرد جدیدی است که در حال انجام است.

وی تصریح کرد: طرح افق در جوار بقاع متبرکه و امام‌زادگان سراسر کشور در حال اجراست و از 8 هزار و 51 بقعه متبرکه در کشور 718 بقعه در استان اصفهان قرار دارد که  بیش از 40 امام‌زاده شاخص است.

صادقی ادامه داد: در سال جاری 13 بقعه باید طرح افق را به مرحله اجرا و عملیاتی دربیاورند که تعدادی از آنان در مرحله عملیاتی هستند.


مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اشاره به سه حرف تشکیل دهنده کلمه «افق» اظهار داشت: حرف «الف» برگرفته از آسیب‌های اجتماعی مختلفی است که در محله، شهر، استان و کشور وجود دارد و باید هیئت امنا و خیران، آسیب‌های اجتماعی و نیازمندان اطراف بقاع را شناسایی کنند و در رفع آن گام بردارند.

وی افزود: حرف «ف» برگرفته از امور فرهنگی است که مقام معظم رهبری دستور تبدیل بقاع متبرکه را به قطب فرهنگی دادند، در این راستا 70 شناسه فرهنگی از طرح آرامش بهاری گرفته تا خیمه‌های معرفت، غرفه‌های کودک و نوجوان، برپایی غرفه‌های مختلف با توجه به شعار سال، طرح بصیرت عاشورایی، ضیافت الهی، نماز جماعت، جزءخوانی قرآن در ماه رمضان از شبکه‌های ملی، طرح اکمال دین نبوی و ولایت علوی، حفظ مجازی قرآن کریم و طرح‌های دیگر در امام‌زادگان اجرا می‌شود.

صادقی خاطرنشان کرد: حرف «ق» کلمه افق برگرفته از امور قرآنی در بقاع متبرکه و امام‌زادگان است، در این زمینه 3700 نفر در طرح حفظ مجازی قرآن با 16 مربی در مقبره مجلسی در حال اجرا است و همچنین ستاد ملی طرح حفظ قرآن نیز فعال است.

وی با بیان اینکه اسامی 13 بقعه که باید طرح افق را برگزار کنند اعلام شده است، گفت: این امام‌زادگان شامل امام‌زاده هلال بن علی کاشان، امام‌زاده سلطان علی‌بن محمد باقر مشهد اردهال، امام‌زاده سیدالکریمان دولت آباد، امام‌زاده سید محمد خمینی‌شهر، امام‌زاده هفده‌تن گلپایگان، امام‌زاده ساره مریم نجف‌آباد، امام‌زاده سیداحمد خوانسار، امام‌زاده سلطان علی نائین، امام‌زاده جعفربن موسی شهرضا، امام‌زاده سیدمحمد قهدریجان، امام‌زاده ابوالعباس اصفهان، مقبره علامه مجلسی و زینبیه اصفهان است.

صادقی ادامه داد: مهرماه امسال استان اصفهان میزبان چهل و دومین مسابقات کشوری است، لذا باید فضای کل استان قرآنی شود و مردم در دورترین نقاط اصفهان، باید بدانند که این مسابقات برگزار می‌شود و همه اقشار جامعه در مسابقات حضور یابند.

وی تصریح کرد: قرآن کریم در استان اصفهان مهجور است و باید کاری کنیم این مهجوریت برطرف شود، در بحث وقف‌های قرآنی هم استان اصفهان کمتر کار کرده به طوری که سال گذشته 22 وقف قرآنی و در سال جاری 7 وقف قرآنی تاکنون در استان اصفهان انجام شده و در صدد هستیم تعداد این وقف‌ها را تا پایان سال جاری به 30 وقف برسانیم.

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان اصفهان افزود: در راستای رفع مهجوریت نهج‌البلاغه در استان اصفهان تلاش‌های بسیاری انجام گرفت و در این راستا مرکز پژوهش نهج‌البلاغه در جوار امام‌زاده درب امام ایجاد شد.

وی با اشاره به اعزام مربی قرآن به زندان‌های اصفهان اظهار داشت: در ایام و مناسبت‌های خاص از جمله ماه‌های محرم، صفر و رمضان اقدامات زیادی برای زندانیان صورت گرفت و یک هزار جلد قرآن نیز بین زندانیان توزیع شد.

انتهای پیام/ح

نظر شما