شناسهٔ خبر: 34773491 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

خبر

صاحب‌خبر -

پزشکیان: اگر مردم را باور کنیم، سیل مشکلات را خواهند شکست

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید مردم را باور کنیم، اگر پشتوانه‌ای مردمی داشته باشیم، قطعا مردم مانند سیلی، سیل مشکلات را خواهند شست، معتقدم علم، مشارکت و باور و اعتقاد به مردم، تمامی مشکلات را حل می‌کند.
به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان در همایش سازمان‌های مردم نهاد آذربایجان شرقی، با اشاره به دستور حضرت علی‌(ع) در نامه‌ای به مالک اشتر، گفت: امام علی(ع) در نامه‌ای به مالک اشتر به رضایت رعیت و عام تاکید کرده‌اند، این اکثریت است که باید راضی باشند، افراد خاص همان کسانی هستند که به دولت هزینه تحمیل می‌کنند و در زمان کمک به دولت، نیز خود را کنار می‌کشند.
وی با بیان این‌که در بلایا همواره مردم به میدان آمده و پولدارها خود را کنار می‌کشند، گفت: مردم، ستون و پایه جامعه و حاکمیت هستند پس باید همواره تمایل و عشق ما به سمت مردم باشد.
وی بیان کرد: در عصر کنونی چهار اصل عدالت، روابط بین بخشی، مشارکت مردمی و تکنولوژی مناسب در بهداشت و درمان مطرح شده است، در حالی که ۱۴۰۰ سال قبل امیر مومنان این اصل‌ها را عمیق‌تر و بهتر از آن به ما گفته‌اند، هر کسی در هر سازمان و جایگاهی که پشتوانه‌ مردم داشته باشد، قطعا می‌تواند مشکلات را حل کند.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در هر برهه‌ زمانی که پشتوانه‌ مردمی پیدا کردیم، توانستیم مشکلات را حل کنیم، مردم سرمایه، قدرت و پتانسیل هستند، مدیران و حاکمان باید این موضوع را به خوبی بدانند که اگر این پتانسیل آزاد شود می‌تواند تمامی مشکلات را حل کند، این باور باید در مسئول ایجاد شود.
وی بیان کرد: اگر هر سازمان مدیریتی پشتوانه‌ مردمی را بطلبد، قطعا مشکلات حل خواهد شد، ما تصور می‌کنیم اگر به ما پول دهند می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، در حالی که منابع، همین مردم است.
وی با بیان این‌که بنده به عنوان نوکر و بسترساز مردم در مجلس حضور دارم، گفت: مردم ما می‌خواهند با عزت و سربلندی در این آب و خاک زندگی کنند، اگر در کارها مردم را مشارکت دهیم قادر به حل مشکلات کشور خواهیم شد. پزشکیان با تاکید بر این‌که مدیران ارشد استانی می‌توانند از ظرفیت سمن‌ها و انجمن‌ها استفاده کنند، افزود: مدیر باید کار خود را به مردم ارجاع دهد و از مردم کمک بخواهد، به مردم باور و ایمان داشته باشد در غیر این صورت نمی‌تواند مشکلی را حل کند.
وی با بیان این‌که مردم این جامعه را می‌سازند، افزود: اگر در زمان جنگ توانستیم در مقابل دنیا بایستیم به همت مردم بود، اگر مردم نبودند سپاه و ارتش نمی‌توانستند هیچ کاری انجام دهند، مردم بودند که گرسنگی را تحمل کرده و از شکم خود بریدند و تدارکات و جوانان خود را بی ادعا و با عشق و علاقه به جبهه فرستادند تا این آب و خاک مستقل و آزاد بماند.

***
حضور ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع ۱۰۰۰ دانشگاه برتر دنیا
سرپرست مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با بیان اینکه ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع ۱۰۰۰ دانشگاه برتر دنیا حضور دارند، گفت: براساس رتبه‌بندی منتشر شده در سال ۲۰۱۹ شانگهای که ۱۰۰۰ دانشگاه برتر جهان را پوشش می‌دهد، دانشگاه هاروارد، استنفورد و دانشگاه کمبریج به ترتیب رتبه اول تا رتبه سوم را به خود اختصاص داده‌اند.
به گزارش ایسنا، محمدجواد دهقانی ضمن اعلام این خبر گفت: رتبه‌‌بندی شانگهای یکی از معتبرترین رتبه‌بندی‌های جهانی است که نتایج آن توسط دانشگاه شانگهای ژیائوتنگ منتشر می‌شود. رتبه‌بندی منتشر شده در سال ۲۰۱۹ شانگهای ۱۰۰۰ دانشگاه برتر جهان را پوشش می‌دهد. در رتبه‌بندی سال ۲۰۱۹ دانشگاه هاروارد، دانشگاه استنفورد و دانشگاه کمبریج به ترتیب رتبه اول تا رتبه سوم را به خود اختصاص داده‌اند. در رتبه‌بندی جهانی شانگهای سال ۲۰۱۹، ایران با ۱۳ دانشگاه، ترکیه با ۱۲ دانشگاه، مالزی و مصر با ۵ دانشگاه، عربستان و پاکستان با ۴ دانشگاه، تونس، لبنان، امارات متحده عربی، عمان و نیجریه با یک دانشگاه در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا حضور داشتند.
به گزارش روابط عمومی مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ، سرپرست ISC  در ادامه با بیان اینکه در رتبه بندی جهانی سال ۲۰۱۹ شانگهای ۱۳ دانشگاه از ایران حضور یافتند، گفت: در رتبه‌بندی سال ۲۰۱۹ دانشگاه تهران مشابه رتبه‌بندی سال ۲۰۱۸ توانست با کسب رتبه در بازه ۴۰۰-۳۰۱ در جمع ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گیرد و رتبه اول دانشگاه‌های ایران را از آن خود کند. دانشگاه‌های صنعتی شریف و علوم پزشکی تهران با ارتقا رتبه نسبت به سال قبل، توانستند جایگاهی در بازه ۵۰۰-۴۰۱ در سال ۲۰۱۹ را کسب نمایند و مشترکا رتبه‌های دوم و سوم ایران را از آن خود کنند. دانشگاه‌های امیر کبیر و تربیت مدرس نیز در بازه ۶۰۰- ۵۰۱ گرفته‌اند و رتبه‌های چهارم و پنجم ایران را از آن خود کرده‌اند. دانشگاه فردوسی مشهد با بازه رتبه‌ای ۶۰۱-۷۰۰ رتبه ۶ و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بازه رتبه‌ای ۸۰۰-۷۰۱ رتبه ۷ ایران را دارد. دانشگاه‌های صنعتی نوشیروانی بابل، علم و صنعت ایران و دانشگاه صنعتی اصفهان در بازه ۹۰۰-۸۰۱ قرار دارند و رتبه ۸-۱۰ ایران را از آن خود کرده‌اند. دانشگاه شهید بهشتی که برای اولین بار در این رتبه‌بندی حضور دارد به همراه دانشگاه شیراز و دانشگاه تبریز در بازه ۱۰۰۰-۹۰۱ و رتبه ۱۱-۱۳ کشور قرار دارند.

برچسب‌ها:

نظر شما