به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حجتالاسلاموالمسلمین شوذب شیری مدیرکل بازرسی، رسیدگی به شکایات و مدیریت عملکرد سازمان اوقاف و امور خیریه روز چهارشنبه در آیین معارفه مدیرکل جدید اوقاف و امور خیریه استان سمنان در شبستان اعظم آستان مقدس امامزاده یحیی (ع) سمنان، با تقدیر از زحمات حجتالاسلام عبدالله واحدی مدیرکل سابق اوقاف و امور خیریه استان سمنان در سالهای اخیر اظهار کرد: امامزادگان ما را با مکتب اهلبیت (ع) آشنا کردند و ایرانیان احترامی خاصی برای آنها قائل هستند.
وی تصریح کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه در سه محور اصلی اداره امامزادگان و بقاع متبرکه، اداره موقوفات، احیا و بهرهوری و برنامههای قرآنی فعالیتهای خود را سازماندهی میکند.
مدیرکل بازرسی، رسیدگی به شکایات و مدیریت عملکرد سازمان اوقاف و امور خیریه با تبریک دهه ولایت گفت: امروز همه ما ایرانیان مفتخر هستیم که در پناه امامزادگان بزرگوار زندگی و خدمت میکنیم و سمنان نیز در شاهراهی واقع شده که مسیر خراسان، ری و قم است و موقعیت خاصی دارد.
شیری بیان کرد: عقیده داریم حضور امامزادگان بهعنوان سفرای اهلبیت (ع) در ایران بیحکمت نبوده است و بهنوعی ائمه اطهار (ع) تأکید کردهاند که به ایران بروید و سرزمین ما مورد توجه اهلبیت (ع) بوده است.
وی تصریح کرد: ایران همواره پناهگاه اهلبیت (ع) بوده و مردم ما با روی باز از فرزندان ائمه استقبال کردهاند.
استان سمنان؛ دارای امامزادگانی عظیمالشأن
مدیرکل بازرسی، رسیدگی به شکایات و مدیریت عملکرد سازمان اوقاف و امور خیریه اضافه کرد: ائمه اطهار (ع) برخی را بنا به دستور به ایران میفرستادند و آنها روی نظام مهندسی حرکت میدادند تا در مکانی مستقر شوند.
شیری بیان کرد: امامزادگان بهنوعی جهاد کبیر انجام میدادند و از شهر خود حرکت میکردند و در سرزمین ما میماندند تا ما را با فرهنگ اهلبیت (ع) آشنا کنند.
وی گفت: فرهنگ نورانی علوی و فاطمی امروز در جامعه ما حاکم است و صله رحمی که با اهلبیت (ع) و امامزادگان داریم، روح ما را صیقل و قرار میدهد.
مدیرکل بازرسی، رسیدگی به شکایات و مدیریت عملکرد سازمان اوقاف و امور خیریه اضافه کرد: امامزادگان علم اهلبیت (ع) را منتقل کردند و دستی در تمدن و اندیشه ما دارند.
شیری گفت: استان سمنان امامزادگان عظیمالشأنی دارد که در تاریخ، صفحاتی درباره آنها نوشته شده و این خطه مملو از آثار اهلبیت عصمت و طهارت (ع) است.
وی با اشاره به محور دوم فعالیتهای سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: اداره موقوفات، احیا و افزایش بهرهوری آنها از مهمترین برنامههایی است که پیگیری میشود.
مدیرکل بازرسی، رسیدگی به شکایات و مدیریت عملکرد سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: ما امانتدار مردم هستیم و به قول معروفی، فرهنگ و تاریخ ما وامدار واقفانی است که جهان را بدون محرومیت میخواستند.
شیری گفت: ۸۰۰ نیت موقوفات در اطلس واقفان سازمان اوقاف وجود دارد و واقفان از جهان مادی دریچهای رو به جهان معنوی باز کردند؛ طومار زندگانی واقفان هرگز بسته نمیشود و تا زمانی که خدا و جهان هست، برکت وقف وجود دارد.
وی بیان کرد: موقوفات طی صدها سال همچنان به مردم خدماترسانی میکنند و واقفان از مواهب آن متنعم هستند.
وقف؛ در مسیر خدماترسانی بیشتر به مردم
مدیرکل بازرسی، رسیدگی به شکایات و مدیریت عملکرد سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: سازمان اوقاف یک نهاد ممتاز دینی است و امروز در سیاستهای جدید این سازمان، مسیر موقوفات به سمت خدماترسانی بیشتر به مردم سوق داده شده است.
شیری با تأکید بر لزوم بهرهمندی از فناوریهای جدید و حرکت به سمت اشتغالزایی، رفع محرومیتها و گرفتاریهای مردم تأکید کرد: اجرای امینانه نیات واقفان در دستور کار جدی سازمان اوقاف قرار دارد.
وی گفت: درآمدهای بقاع متبرکه امروز شفافسازی میشود و مردم وقتی آثار وقف را بدانند، بهسوی آن میآیند.
مدیرکل بازرسی، رسیدگی به شکایات و مدیریت عملکرد سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه هزاران فرصت شغلی امروز روی املاک موقوفه ایجاد شده است، تصریح کرد: باید امانتدار واقفان باشیم.
شیری محور سوم برنامههای سازمان اوقاف را برنامههای قرآنی دانست که همواره مورد توجه جدی قرار دارد.
انتهای پیام/2249/م/
نظر شما