شناسهٔ خبر: 34302697 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه لیموناد هلو

هلو از میوه‌های لطیف و خوش عطر تابستانی ست که وجود آن در هر دسری نوید دهنده طعمی دوست داشتنی و خاطره انگیز است.

صاحب‌خبر -
هلو یکی دیگر از میوه‌های لطیف و خوش عطر تابستانی ست که وجود آن در هر دسری نوید دهنده طعمی دوست داشتنی و خاطره انگیز است. روش درست کردن این لیموناد کمی با دیگران متفاوت است، اما به همان اندازه خوب و دوست داشتنی است. این لیموناد رنگی است، اما بدون اینکه هیچ ماده رنگی و یا طعم دهنده‌ای به آن اضافه شود. شما تنها از رنگ زیبای هلو‌ها و آب لیمو برای آن استفاده می‌کنید.

مواد لازم برای ۵ نفر

هلوی تازه: ۳ پیمانه (خرد شده، از ۶ عدد هلو)
رنده پوست لیمو: بدست آمده از ۳ عدد لیمو
شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
آب سرد یا آب گازدار: ۶ پیمانه
آب لیموی تازه: ۱ پیمانه


طرز تهیه

۱. یک ماهیتابه گود را روی حرارت متوسط گرم کنید، هلو‌های برش زده، رنده پوست لیمو، شکر و ۲ پیمانه آب را به آن اضافه کنید.

۲. آن را بهم بزنید تا شر حل شود و بگذارید محلول کمی آرام گرم شود (نباید بجوشد، حرارت را در صورت نیاز کاهش دهید).

۳. موقعی که هلو‌ها خیلی نرم شدند، آن‌ها را با یک وسیله مناسب مثل چنگال یا گوشت کوب، له کنید تا از هم باز شوند.

۴. بگذارید مخلوط همینطور به گرمی و پخت خود ادامه دهید تا کمی غلیظ شود.

۵. آن را از روی شعله برداشته و بگذارید خنک شود.

۶. مخلوط لیمو را داخل کاسه صاف کرده و مواد جامد را دور بریزید.

۷. آن را داخل یک پارچه همراه با ۴ پیمانه آب ساده یا آب گازدار بریزید.

۸. در یخچال بگذارید تا به اندازه دلخواه‌تان خنک شود. یخ را داخل لیوان‌ها بریزید. لیوان‌ها را با لیموناد هلو پر کنید. آن را با برش‌های هلو، لیمو و نعناع تزئین کنید.

نظر شما