شناسهٔ خبر: 34279753 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده و آسان

در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک اسفنجی ساده را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  فرض کنید میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم، تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته ایم. کلا پایه اکثر کیک‌هایی که حرفه‌ای درست و تزیین شده اند، یک کیک ساده اسفنجی است. شاید تکراری باشد، ولی دوباره طرز تهیه آن را مرور می‌کنیم.

مواد لازم :
۲ پیمانه آرد
۱ پیمانه شکر
۱ پیمانه شیر
۲ ق چ وانیل
۲/۳ پیمانه روغن مایع
۴ عدد تخم‌مرغ
۲ ق م بیکینگ‌پودر
طرز تهیه:

۱. ابتدا زرده‌ها و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید شود تا از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال بگذارید.

۲. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده‌ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کش‌دار شود. حالا کم‌کم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

۳. در یک ظرف آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آن‌ها را الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در انتها سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

۴. مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کرده‌اید بریزید و آن را در فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

۵. بعدازآنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید. بعدازآنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکه‌های شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزیین کنید.

نکته: تخم‌مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.

منبع : برترینها

انتهای پیام/

روش تهیه کیک ساده اسفنجی

برچسب‌ها:

نظر شما