شناسهٔ خبر: 34262873 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مهمترین زیرساخت توسعه گردشگری آموزش است

اهواز - ایرنا – سرپرست معاونت گردشگری اداره‎ کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خوزستان گفت: توسعه صنعت گردشگری یکی از اهداف مهم دولت است که آموزش مهمترین زیرساخت موردنیاز برای تحقق این توسعه محسوب می شود.

صاحب‌خبر -

غلام شجاعی دوشنبه در نخستین جلسه شورای اداری توسعه گردشگری شهرستان باغملک با اشاره به اهداف تشکیل این شورا تصریح کرد: مهمترین اقدام برای توسعه گردشگری در این شهرستان تعریف بوم گردی یا گردشگری طبیعی است زیرا این منطقه به لحاظ ظرفیت های خوب طبیعی نیاز به سرمایه گذاری زیادی از طرف دولت ندارد و به سرعت به بازدهی می رسد.

وی در توضیح بوم گردی یا گردشگری طبیعی افزود: توجه خاص به محیط زیست و رعایت نکات زیست محیطی اولین نکته مهم در توسعه بوم گردی است و دوم درآمدزایی برای جامعه محلی و افراد بومی از محل توسعه این صنعت است که خوشبختانه برای سال ۹۸ برنامه های ویژه ای دراین راستا در باغملک در نظر گرفته‌ایم.

شجاعی با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی برای جذب گردشگر، مهمترین زیرساخت اصلی این صنعت را آموزش دانست و خاطرنشان کرد: برای تمام جوامع محلی باغملک یعنی همه افرادی که درگیر صنعت گردشگری هستند دوره‌های آموزشی به هر تعداد و میزانی که لازم باشد برگزار خواهیم کرد تا ظرفیت پذیرش گردشگر در منطقه را بالا ببریم و اعتبارات لازم برای اجرای این طرح نیز در سال جاری لحاظ شده است.

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان یادآور شد: قانونمند سازی تعرفه‌ها در روستاهای هدف گردشگری و ساماندهی و یکسان سازی مبالغی که از گردشگران اخذ می‌شود از دیگر اهداف این طرح است که در بازدیدهای میدانی امروز به آن می‌پردازیم.

محمد نجاتی پور رئیس شورای اداری توسعه گردشگری باغملک در این نشست با بیان اینکهگردشگری به عنوان یکی از زودبازده ترین صنعت‌های جهان است اظهار داشت: گردشگری امروزه موتور محرکه اقتصاد جهان و یکی از درآمدزاترین صنایع است که توسعه آن در کشور ما به ویژه در دوران تحریم‌های اقتصادی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

فرماندار باغملک با تاکید بر اهمیت نقش شاتگشب (شورای اداری توسعه گردشگری شهرستان باغملک) در رونق ثروت و اشتغال پایدار در آینده منطقه باغملک یادآور شد: مناطق دیدنی بسیاری هم در شهر باغملک و هم در روستاهای شهرستان وجود دارد که به لحاظ آب و هوا و زیبایی‌های طبیعی برای گردشگران سراسر کشور جذابیت دارد و این شورا می‌تواند در هماهنگ سازی دستگاه‌های اجرایی و تصمیم سازی در برای رفع موانع حضور گردشگران در منطقه کارساز باشد.

نجاتی پور در پایان به اخذ عوارض در مناطق گردشگری اشاره کرد و تصریح کرد: بدیهی است که حضور گردشگران در روستاها چالش های زیست محیطی را ایجاد می‌کند که باید در خصوص میزان اخذ عوارض و نحوه استفاده آن توسط مقامات قضایی و دولت هماهنگی‌هایی با دهیاری‌ها صورت پذیرد.

شهرستان باغملک با جاذبه های طبیعی و داشتن مناطق دیدنی مال آقا، روستای رباط، امامزاده عبدالله، تنگ کرد و باغ‌های کیوپ یکی از هدف‌های گردشگران خوزستان و کشور محسوب می‌شود.

۶۰۰۲

نظر شما