شناسهٔ خبر: 34212290 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه لواشک هفت رنگ

لواشک هفت رنگ یا رنگین کمان با چند نوع پوره میوه با رنگ‌های مختلف درست می‌شود.

صاحب‌خبر -
لواشک هفت رنگ یا رنگین کمان با چند نوع پوره میوه با رنگ‌های مختلف درست می‌شود.
 
چند پوره با رنگ‌های مختلف مثل انبه برای رنگ زرد (زردآلو برای زرد تیره‌تر می‌توان استفاده کرد)، هلو یا زردآلو برای نارنجی، توت فرنگی برای قرمز، آلو سیاه یا بلوبری برای بنفش و تمشک و توت فرنگی یا گوجه و تمشک برای رنگ قرمز و در نهایت کیوی برای رنگ سبز آماده می‌کنید.

یک سینی فر را کاغذ گذاشته و از هر رنگ یک نوار افقی داخل آن پوره می‌ریزیم. موقع ریختن پوره‌ها دقت می‌کنیم که در هم نروند. به همین منظور باید پوره غلیظ باشد. سپس به آهستگی آن را برداشته و داخل فر می‌گذاریم.
طرز تهیه لواشک هفت رنگ

پس از خشک شدن کامل پوره‌ها، آن‌ها را بصورت عمود بر جهت ریختن پوره‌ها برش می‌زنیم تا بصورت چند رنگ در بیاید.
منبع: برترین ها

نظر شما