شناسهٔ خبر: 34206837 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

ته چین؛

تکنیک ارتقای کیفیت پخت ماهی با نمک

صاحب‌خبر -
<div id="video-display-embed-code_1048568" ><script type="text/JavaScript" src="https://www.tabnak.ir/fa/news/play/embed/912237/1048568?width=700&height=400"></script></div>
سرآشپزهای ژاپنی که در درست کردن سوشی و پخت انواع ماهی بسیار ماهرند، یکی ترفندهای سرآشپزهای سوشی برای بهتر کردن بافت، رنگ و طعم گوشت ماهی خواباندن ماهی در نمک به روشی خاص است. در این ویدیو این تکنیک خاص را فرا خواهید گرفت.

نظر شما