شناسهٔ خبر: 34172336 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

سردار فدوی: آمریکایی‌ها را مجبور کردیم در خلیج‌فارس، به زبان فارسی صحبت کنند /هربار وارد خلیج می‌شوند می‌گویند وارد جهنم شدیم

فارس نوشت: جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی گفت: آمریکایی‌ها ابتدا با چند واسطه برای دشمنی با انقلاب و شکست آن اقدام کردند و غائله‌های کردستان، گنبد و آذربایجان برای شکست انقلاب از این دست بود.

صاحب‌خبر -

سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیۀ چهارمین دورۀ آموزشی اسلام ناب و در جمع دانشجویان و طلبه‌های ایرانی و خارجی در اردوگاه سیدالشهدا(ع) آبعلی با اشاره به شروع دشمنی سازمان‌دهی‌شدۀ آمریکا از تاریخ 24 بهمن 1357 با انقلاب اسلامی گفت: آمریکایی‌ها ابتدا با چند واسطه برای دشمنی با انقلاب و شکست آن اقدام کردند. غائله‌های کردستان و گنبد و آذربایجان و... برای شکست انقلاب از این دست بود. در مرحلۀ بعد، نزدیک‌تر شدند و تلاش کردند با کودتا به انقلاب ضربه بزنند.

وی ادامه داد: 5 کودتا که یکی‌اش از پایگاه شهید نوژه صورت گرفت، تدارک دیدند، اما باز موفق نشدند. سپس جنگ تحمیلی را علیه انقلاب به‌راه انداختند. صدام نوک پیکان بود و پشت آن، 54 کشور، ازجمله آمریکا و شوروی و اروپایی‌ها قرار داشتند. ما از کشورهای بسیاری اسیر گرفتیم.

فدوی افزود: جنگ هم که تمام شد، باز دشمنی‌ها تمام نشد. دشمنی، شکل‌های متفاوتی به خود گرفت، اما به برکت جنگ و حضرت امام و خون شهدا، قدرت و قوتی در نظام شکل گرفت که دشمنان مطمئن شدند که ضرر اقدام علیه ما برای آن‌ها، بیشتر از منفعتش است.»

* جنگِ «حق و باطل» تمام نمی‌شود

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در ادامه دربارۀ ماهیت جنگ انقلاب اسلامی و دشمنانش گفت: «اگر این جنگ، بر سر مسائل دنیایی نظیر منافع اقتصادی و گسترش منطقۀ نفوذ بوده باشد، پس از مدتی دو طرف می‌فهمند که ادامۀ دعوا باعث ازبین‌رفتن همان دنیا می‌شود، بنابراین با هم توافق می‌کنند. وقتی ماهیت جنگ و دعوا، حق و باطلی بشود، تمام‌شدنی نیست. حق و باطل با هم جمع نمی‌شوند و در کنار هم قرار نمی‌گیرند. تا زمانی که دو طرف بر حق و باطل خود پافشاری می‌کنند، جنگ تمام نمی‌شود.»

* ما مکلف به تکلیف هستیم، نه نتیجه

وی افزود: طبق آیۀ قرآن، مکلف به بالابردنِ قوت خود به‌قدر استطاعت خود هستیم. براساس زمان و تجربه و دیگر مسائل، اگر استطاعت ما به‌اندازه‌ای بود که برای نتیجه کافی نبود. اگر همان میزان را که استطاعت داریم فراهم کنیم، خدا کمبودها را تا سطح حصول نتیجه فراهم می‌کند. نتیجه از خداست و ما مکلف به تکلیف هستیم.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران یادآور شد: با وجود همۀ کمک‌هایی که به صدام در جنگ تحمیلی کردند، تا جایی که دیگر امکان دریافت و به‌کارگیری کمک‌ها را نداشت، ما عملیات‌هایی را طراحی و اجرا کردیم که همین الآن هم کسی جرأت فکرکردن به طراحی برخی از آن‌ها مانند والفجر8 و کربلای 5 را ندارد، چه رسد به اجرای آن‌ها.

وی جنگ اصلی در یک‌سال‌ونیم آخرِ جنگ را جنگ دریایی دانست و افزود: آمریکا از اردیبهشت سال 1366، 86 ناو جنگی در خلیج‌فارس داشت. ما با شناورهایی به دریا رفتیم که برای والفجر8 آماده کرده بودیم. هیچ تجهیزاتی نبود، اما با هرچه‌که بود، پای کار رفتیم.

سردار فدوی تاکید کرد: نتیجه این شد که آمریکایی‌ها فهرستی را ترتیب دادند و رسماً در دادگاه لاهه شکایت کردند که ما طبق آن فهرست به آمریکایی‌ها ضربه زده‌ایم. مثلاً می‌گفتنددر فلان تاریخ، ناو یک میلیارد دلاری ما را منهدم کردید و... .

* آمریکایی‌ها را مجبور کرده‌ایم در خلیج‌فارس، به زبان فارسی صحبت کنند

سردار فدوی به خاطره‌ای جالب اشاره کرد: چند سال پیش به ذهنمان رسید که اینجا خلیج‌فارس است و هرکس بخواهد به خلیج‌فارس وارد شود، باید فارسی صحبت کند. زبان بین‌المللی انگلیسی است، اما ما چنین تصمیمی را برای محدودۀ خلیج‌فارس در نظر گرفتیم. عکس‌العمل آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها چه بود؟ ظرف مدت بسیار کمی، هر ناوی که با آن فارسی صحبت می‌کردیم، فارسی جواب می‌داد.

وی ادامه داد: در برخورد با ما فشار زیادی به آن‌ها وارد می‌شود. میزان تصادفات دریایی آمریکایی بسیار زیاد شده است و این ناشی از فشار روانی روی آن‌هاست. هروقت وارد خلیج‌فارس می‌شوند، بین خودشان می‌گویند وارد جهنم شدیم! هروقت هم از خلیج‌فارس بیرون می‌روند، می‌گویند از جهنم بیرون رفتیم. در شرایط سخت روحی و روانی به‌سر می‌برند.»

جانشین فرمانده کل سپاه در ادامه با اشاره به روی کار آمدن ترامپ و وقایع پس از آن گفت: در سال‌های اخیر، از آنجاکه رئیس‌جمهور جدید آمریکا هم منطق هزینه‌-‌فایده را بهتر می‌فهمد و هم آن را به زبان می‌آورد، می‌گویند که برقراری امنیت خلیج‌فارس به ما ربطی ندارد!

وی گفت: تغییر استراتژی برای کشوری که ادعای ابرقدرتی دارد، آسان نیست و تا مجبور نباشند، به آن دست نمی‌زنند. آمریکا عنقریب به این نتیجه خواهد رسید که اصلاً به منفعتش نیست که در منطقه بماند. چراکه در این سال‌ها فهمیده که پیروزی در این دعوا نصیب او نمی‌َشود.

2727

نظر شما