به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کارشناس دانههای روغنی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: با هدف تولید روغن ۲۰ هکتار آفتابگردان در مرودشت کاشته شد.
منصور امیریان افزود: این گیاه یکی از منابع عظیم انرژی و پروتئین و از جمله مزایای کشت آن کاهش مصرف آب، کاهش هزینههای کاشت داشت و برداشت، برداشت مکانیزه، مقاومت به بیماریها و تناوب مناسب با گندم است.
وی گفت: ۴۵ درصد دانه آفتابگردان به روغن تبدیل میشود.
منصور امیریان افزود: این گیاه یکی از منابع عظیم انرژی و پروتئین و از جمله مزایای کشت آن کاهش مصرف آب، کاهش هزینههای کاشت داشت و برداشت، برداشت مکانیزه، مقاومت به بیماریها و تناوب مناسب با گندم است.
وی گفت: ۴۵ درصد دانه آفتابگردان به روغن تبدیل میشود.
نظر شما