شناسهٔ خبر: 33496093 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

اختتامیه جشنواره خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع‌دستی برگزار شد

تاکید بر حضور زنان در صنایع دستی با همراهی ۱۳ کشور اسلامی

نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس برنامه توسعه صنایع‌دستی جهان اسلام (ارسیکا) تاکید کرد: قدرت زیادی در زمینه صنایع دستی داریم و می‌توانیم در ایجاد اشتغال نقش‌آفرینی کنیم.

صاحب‌خبر -

‌به گزارش ایسنا، نزیه معروف در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره بین‌المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع‌دستی اظهار کرد: از حمایت‌ها و تشویق هنرمندان ایرانی، دانشگاه هنر اسلامی تبریز و دولت ایران برای برگزاری این نمایشگاه تشکر می‌کنم، حمایت‌هایی این چنینی برای ادامه کار ضروری است.

وی اضافه کرد: دوره چهارم این جشنواره با محوریت نقش زنان در صنایع دستی در تبریز برگزار و نمایشگاهی در کنار آن دایر شده است، هنرمندانی از کشورهای ترکیه، تونس، بوسنی و هرزگوین، لبنان، الجزایر، لیبی، آفریقای جنوبی، اوگاندا، قرقیزستان، جمهوری آذربایجان، ازبکستان، مراکش و فلسطین در این جشنواره حضور دارند.

وی تاکید کرد: این جشنواره فرصتی برای جلب توجه بازار و آشنایی با هنرمندان این حرفه فراهم می‌کند و با توجه به نقش مهم زنان در صنایع دستی، حضور گسترده زنان در این جشنواره ملموس است.

نزیه معروف عدم بازاریابی مناسب را از عمده مشکلات بازار هنر و صنایع دستی دانست و گفت: یکی از مسائلی که در دنیای امروز ما وجود دارد، بحث بازار است، علاوه بر طراحی خوب، حضور در بازار هم مهم بوده و باید نماینده‌های بازاریاب داشته باشیم و برگزاری این نمایشگاه‌ها فرصت را برای ارتباط تولیدکنندگان با مصرف‌کنندگان فراهم می‌کند.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاهی در اسلام‌آباد بیان کرد: در این نمایشگاه هم دو هزار هنرمند از کشورهای مختلف اسلامی شرکت و چهار میلیون نفر از آن بازدید داشتند در دوره‌های قبلی از برگزاری این نمایشگاه در تبریز هم شاهد افزایش مشارکت زنان بودیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سازمان‌های ملی باید از هنرمندان صنایع دستی حمایت کنند و قوانینی را برای حمایت از آنان تصویب و به هنرمندان برای بالا بردن قدرتشان کمک کنند.

دبیر علمی و هنری چهارمین جشنواره بین‌المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی نیز در این مراسم اظهار کرد: این جشنواره با همکاری وزارت علوم، سازمان توسعه همکاری اسلامی، وزارت امور خارجه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، استانداری آذربایجان شرقی، شهرداری و میراث فرهنگی و سایر ادارات برگزار شد.

مهدی محمدزاده با اشاره به اضافه کرد: جایی که پای زبان‌های دیگر می‌لنگد، زبان هنر آغاز می‌شود، زبانی که وجوه زیادی بین کشورها و اقوام دارد و برگزاری نمایشگاه ارسیکا فراهم کردن زمینه برای تبادل و حرکت به سمت جهانی سرشار از صلح و برادری است.

وی افزود: پیام اسلامی در این نمایشگاه طنین انداخته است و در آن از پنجره هنر با غم و شادی هم آشنا می‌شویم.

چهارمین نمایشگاه بین‌المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی در ۵۰ غرفه با حضور مهمانانی از ۳۰ کشور خارجی ۲۵ الی ۳۰ خرداد ماه در دانشگاه هنر اسلامی تبریز در حال برگزاری و بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است.


انتهای پیام

برچسب‌ها:

نظر شما