شناسهٔ خبر: 33424506 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه:

۵۴ مرکز خدمات ترویجی کشاورزی در کرمانشاه فعالیت می‌کنند

کرمانشاه_ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: ۵۴ مرکز خدمات ترویجی با حدود ۹۴۰ هزار هکتار عرصه های زراعی، دیم و باغی و ۶۴۹ پهنه در این استان فعالیت می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، نوربخش حاتمی صبح امروز چهارشنبه در دومین همایش جشنواره ملی مزرعه که در ایستگاه تحقیقاتی اسلام آباد غرب برگزار شد، استان کرمانشاه را یکی از استان‌های مستعد در کشاورزی، باغداری و دامپروری معرفی کرد و اظهار داشت: در این عرصه با تلاش‌های صورت گرفته تا امروز توانستیم موفقیت‌های بزرگی را کسب کنیم.

وی افزود: در این راستا جهت توسعه بخش کشاورزی توانستیم تعامل خوبی با محققین برقرار کنیم و این یکی از اتفاقات خوبی است که در استان محقق شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان داشت: در حال حاضر ۵۴ مرکز خدمات ترویجی با حدود ۹۴۰ هزار هکتار عرصه‌های زراعی، دیم و باغی و ۶۴۹ پهنه در حال فعالیت است.

وی با بیان اینکه ۶۴۹ محقق و کارشناس در این عرصه مشغول هستند، گفت: حدود ۶۵ محقق معین نیز به صورت روزانه مشغول فعالیت و آموزش بهره برداران هستند و خوشبختانه اقدامات خوبی در راستای تحقق توسعه صورت گرفته است.

حاتمی خاطر نشان کرد: در این جشنواره ۳۲ رقم گندم در معرض دید کشاورزان و محققان قرار گرفته است تا با ارقام مختلف آشنا شوند.

وی بیان داشت: در این مرکز سالانه حدود ۲ هزار لاین مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و به این لحاظ یکی از موفق ترین مراکز در کشور محسوب می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: آنچه را در این مراکز امروز کسب می‌کنیم باید در مزرعه عملیاتی شود و آثار پژوهشی را در سفره بهره‌برداران ببینیم.

حاتمی ادامه داد: علی رغم اینکه استان کرمانشاه به عنوان پایلوت طرح پهنه بندی عرصه‌ها معرفی شد اما اوضاع مناسبی در بسیاری از مراکز خدمات جهاد کشاورزی از جمله اوضاع خودرو نداریم.

وی ادامه داد: با توجه به نامناسب بودن اوضاع خودرو مأموریت‌های ما تحت شعاع قرار گرفته و آنطور که باید صورت نمی‌گیرد.

رئیس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ابراز داشت: تا امروز ۹۰ هزار تن محصول گندم برداشت کردیم.

وی با اشاره به اینکه امسال بسیاری از ارقام کشاورزی در معرض بیماری‌هایی قرار گرفتند، گفت: در این راستا ۳۰ هزار کانون کوبی علیه بیماری‌هایی از جمله زنگ زرد انجام شد که اگر سم پاشی انجام نمی‌شد خسارات جبران ناپذیری به مزارع ما وارد می‌شد.

حاتمی خاطر نشان کرد: جهت توسعه بخش کشاورزی در تمام شهرستانها یک برنامه ۳ ساله را در عرصه‌ها و پهنه‌های محتلف طراحی کردیم و هر کارشناس را مسئول رسیدگی به یک پهنه کردیم تا نگرانی بهره برداران مرتفع شود.

نظر شما