شناسهٔ خبر: 33113323 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شفا آنلاین | لینک خبر

این سبزیجات باید در رژیم غذایی گنجانده شوند

محققان در تحقیقی به بررسی بهترین سبزیجاتی پرداختند که ارتباط قوی ای با کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های مزمن دارند

صاحب‌خبر -

شفا آنلاین>تغذیه>مصرف طیف وسیعی از سبزیجات< the vegetables> با رنگ های مختلف از سوی محققان توصیه می شود چراکه سبزیجات دارای انواع مواد مغذی بوده و برخی ترکیبات فراتر از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.


به گزارش شفا آنلاین:محققان در تحقیقی به بررسی بهترین سبزیجاتی پرداختند که ارتباط قوی ای با کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های مزمن دارند.

بر همین اساس ۴۷ نوع از سبزیجات براساس دارابودن ۱۷ ماده مغذی معروف رده بندی شدند. مواد مغذی شامل ویتامین‌های A، C، D، E، K، و بسیاری از ویتامین‌های گروه B، همراه با مواد معدنی کلسیم، پتاسیم، آهن و زینک و بعلاوه فیبر و حتی پروتئین بود.

طبق این رده بندی، ۵ سبزی اول به شرح زیر هستند:

شاهی

کلم چینی (کاهو ژاپنی)

برگ چغندر

اسفناج

کولارد سبز (نوعی کلم)

در ادامه این لیست کلم کالی، شابانک (در نواحی کرمان می روید)، کاهو برگ، بروکلی و کلم بروکسل قرار دارند.مهر

نظر شما