به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، دوره ضمن خدمت بهداشت و تغذیه و سوانج ویژه کارشناسان امداد و نجات و بهداشت و درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان مرکزی از امروز به مدت یک روز آغاز شد.
بر اساس این گزارش دوره آموزش بهداشت و تغذیه و سوانح با هدف آشنایی امدادگران با اهمیت تغذیه و بهداشت و آگاهی از روند امدادرسانی هنگام بحران در راستای خدمت به افراد آسیب دیده در حوادث برگزار شده است.
در این دوره که به مدت 20 ساعت برگزار میشود، مباحثی چون تغذیه در بحران، تهیه و توزیع سبدهای غذایی در بحران، سوءتغذیه و آثار آن بر سلامت روان حادثهدیدگان آموزش داده میشود.
به گفته مرتضی سلیمی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی برگزاری این دوره ضمن افزایش و ارتقای توان و آمادگی لازم کارکنان موجب کاهش خطاهای انسانی در جریان اقدامات امدادرسانی در حوادث میشود.
انتهای پیام/87004/م20/د1000
∎
نظر شما