به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان ؛ کارشناس جهاد کشاورزی کاشان میانگین برداشت این محصول با ارزش را در هر هکتار حدود هشت تا10 تن بیان و پیش بینی کرد امسال حدود چهار هزار تن زردآلو از باغ های این شهرستان برداشت شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_3538029"><script type="text/JavaScript" src="https://http://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/2433997/3538029?width=400&height=300"></script></div>
عباس معینی فر افزود: از گوشت این میوه محصولاتی همچون پوره زردآلو، کمپوت، شربت غلیظ ، لواشک و مربا تهیه می شود
قیسی سرشار از ویتامین هایA ،B ،C ، مس و برای درمان بیماری سیروز و بیماری های کبدی بسیار موثر است.
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی در کاشان
نظر شما