به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان؛ رئیس مرکز بهداشت آبادان گفت: در 10 روز اول ماه مبارک رمضان، 798 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مساجد و تکیهها انجام و 33 مورد نمونهبرداری از مواد غذایی انجام شد.
جعفر ربیحاوی افزود: در این بازدیدها 388 مورد سنجش سلامت مواد غذایی در محل عرضه با تجهیزات پرتابل انجام شده که در این میان 191 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف معدوم شد.
وی خاطرنشان کرد: کارگاههای تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، رستورانها، کبابیها و مراکز عرضه مواد غذایی خاص مانند آش و حلیمپزی نیز در این مدت مورد نظارت و بررسی ویژه قرار میگیرند.
نظر شما