مسعود گرگيج عصر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: بيشترين باغ هاي انبه هرمزگان در شهرستان هاي ميناب، رودان، بندرعباس و جاسک است.
وي وسعت باغ هاي انبه در هرمزگان را حدود 2800 هکتار اعلام کرد و ادامه داد: برداشت انبه در استان از روزهاي گذشته آغاز و تا آخر مرداد ادامه دارد.
گرگيج خاطرنشان کرد: 40 درصد از محصول انبه هرمزگان در صنايع تبديلي و فرآوري مصرف و بقيه به صورت کال (نارس) در بازارهاي داخلي استان واستان هاي فارس، کرمان، تهران و اصفهان عرضه مي شود.
گرگيج اضافه کرد: ارقام محلي انبه در هرمزگان به نام سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مُشک، عروس و هليلي و ارقام وارداتي به نام لانگرا، سندري و آلفونسو است.
اين مسئول اظهار کرد: شهرستان ميناب رتبه نخست توليد انبه در هرمزگان دارد و اين استان در توليد محصول انبه در کشور رتبه اول را دارد.
انبه گياه گرمسيري و سرشار از ويتامين آ . بي . سي، کربوهيدرات ها، اسيدهاي چرب، پروتئين ها، اسيدهاي عالي و مواد معدني است.
تهيه ترشي، پودر انبه، توليد آب انبه، کنسرو، مربا و تازه خوري از مهم ترين مزاياي توليد انبه است.
دراطلاعات منتشره سازمان جهاد کشاورزي هرمزگان وسعت زمينهاي کشاورزي اين استان 158 هزار هکتار باتوليد سالانه دو ميليون و 200 هزارتن محصول ذکر شده است.
7198/6048
انتهاي پيام /*
نظر شما