شناسهٔ خبر: 32926606 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آغاز برداشت انبه در هرمزگان

برداشت انبه نارس در ۲ هزار و ۸۷۰ هکتار از باغ‌های هرمزگان آغاز شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خلیج فارس؛ مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال ۱۶ هزار تن انبه از باغ‌های استان برداشت شود که ۷ هزار تن آن به صورت نارس برداشت می‌شود.
مسعود گرگیج افزود: ۶۰ درصد محصول انبه نارس برداشت می‌شود واز آن بصورت تازه خوری، تهیه ترشی، شوری، مربا، لواشک و سس استفاده می‌شود.
هرمزگان رتبه نخست را در تولید و سطح زیر کشت انبه کشور دارد.
فصل برداشت انبه تا اواسط شهریور ادامه دارد.
وی گفت: واردات انبه‌های تجاری، پا کوتاه و مقاوم به شوری برای کشت از مهم‌ترین برنامه‌های امسال جهاد کشاورزی برای باغداران هرمزگانی است.
شهرستان‌های رودان، میناب و بندرعباس مهم‌ترین مناطق کشت انبه در استان است.
قدمت کاشت درخت انبه در میناب به ۳۰۰ سال پیش می‌رسد و رویشگاه اصلی این درخت هندوستان است.
ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است.
زمان گل دهی درختان انبه اواخر دی تا نیمه فروردین است.
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین‌های آ-بی و سی، کربوهیدرات‌ها، اسید‌های چرب، پروتئین‌ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است.
چوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی، مغز هسته آن درتهیه صابون و پوست درخت انبه در صنعت چرم سازی کاربرد دارد.
گارم زنگی، جم، چیکو، گواوا یا زیتون وحشی و کنار از میوه‌های گرمسیری است که در هرمزگان در شهرستان‌های میناب و رودان کشت می‌شود.
 
<div id="video-display-embed-code_3512039"><script type="text/JavaScript" src="https://http://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/2427884/3512039?width=400&height=300"></script></div>

نظر شما