شناسهٔ خبر: 32407188 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

آشپزی ساندویچ

ساندویچ شاورما

صاحب‌خبر - سینه مرغ - یک عدد قارچ تفت داده شده - کمی پیاز داغ - یک عدد سس کچاپ -به میزان لازم روغن زیتون - نصف فنجان ماست -یک فنجان نمک و فلفل - به میزان لازم مواد سس ماست - یک فنجان ارده - ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو - کمی( به دلخواه) نمک و فلفل و پودر سیر- به میزان لازم روی سینه مرغ برش های عمیق ایجاد می کنیم و به مدت یک روز در ماست و نمک و فلفل و روغن زیتون می خوابانیم. سپس سینه مرغ را در روغن سرخ می کنیم. وقتی که مرغ طلایی شد، از روی حرارت بر می داریم و خرد می کنیم و دوباره تفت می دهیم. وقتی خوب تفت خورد و طلایی شد، قارچ تفت داده شده و پیاز داغ را هم اضافه می کنیم. سپس مقداری سس کچاپ و در صورت نیاز، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم. برای تهیه سس مواد لازم را با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا سس یک دستی حاصل شود. نان ها را باز می کنیم و با خیار شور و کاهو و گوجه پرمی کنیم و بعد شاورما را روی آن می ریزیم و در پایان سس مخصوص شاورما را اضافه می کنیم.

نظر شما