شناسهٔ خبر: 32361820 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: گجت نیوز | لینک خبر

گزارش مشکلاتی عجیب در نمایشگر سامسونگ گلکسی فولد

دانیال حجاری / phonearena

صاحب‌خبر -

نمایشگر سامسونگ گلکسی فولد چند روز بعد از پیش فروش اولیه این گوشی با مشکلاتی عجیب مواجه شد. مشکلات صفحه نمایش سامسونگ گلکسی فولد را وب سایت‌های بررسی‌کننده آن اعلام کر‌ده‌اند.

سامسونگ گلکسی فولد بعد از چند سال تحقیق و توسعه، سرانجام از طرحی روی کاغذ، تبدیل به یک گجت هوشمند قابل لمس شد. به خاطر فناوری حیرت‌انگیزی که در گوشی های منعطف به کار می‌رود، حتی انتظار نداشتیم اولین سری آن‌ها در سال 2019 معرفی شوند، اما خوشبختانه این اتفاق افتاد. در حالی که از نزدیک شدن به زمان ارسال اولین سری گوشی های انعطاف پذیر غول کره‌ای به دست مشتریان بسیار خوشحال بودیم، انتشار اخباری درباره برخی ایرادهای نمایشگر سامسونگ گلکسی فولد سبب جا خوردمان شد!

مشکلات نمایشگر سامسونگ گلکسی فولد

مشکل زمانی چالشی می‌شود که بدانید طی اولین سری پیش فروش این گوشی، تمامی موجودی اولیه شرکت طی چند ساعت به فروش رسید و سامسونگ اعلام کرد تعداد متقاضیان خرید گلکسی فولد 2 هزار دلاری، آن‌ها را شدیدا غافل‌گیر کرده است. بعد از این که اولین سری موجودی شرکت شامل حدود 200 هزار دستگاه تماما پیش خرید شد، سامسونگ صفحه پیش فروش آن در وب سایت خود را معلق کرد.

نمایشگر سامسونگ گلکسی فولد

درس کلی که سامسونگ از گلکسی نوت 7 گرفت، صرف زمان بیشتر برای تست یک گجت جدید است. هر چه فناوری‌های به کار رفته در آن نوآورانه‌تر و تازه‌تر باشند، به زمان بیشتری برای اطمینان از سلامت کالا نیاز خواهد بود. به همین دلیل با وجود فشار کاربران، زمان زیادی برای توسعه اولین گوشی هوشمند انعطاف پذیر خود صرف کرد. اما این فناوری، همچنان جای کار بیشتری داشته و هنوز به بلوغ نرسیده است.

برخی از اولین رسانه‌های خبری دریافت‌کننده گوشی به منظور بررسی تخصصی آن یعنی The Verge ،CNBC ،Bloomberg و Marques MKBHD Brownlee اعلام کردند گوشی در اختیار آ‌ن‌ها، طی اولین روزهای استفاده شکسته است.

نمایشگر سامسونگ گلکسی فولد

مشکلات نمایشگر سامسونگ گلکسی فولد متعدد است. برخی خبرنگاران، از وجود برآمدگی مرموزی در بخش میانی نمایشگر، جایی که لولای دستگاه منعطف قرار دارد، صحبت می‌کنند. البته شرکت چندی پیش اعلام کرد چین و چروک‌های روی بخش مرکزی نمایشگر، در نسخه اولیه گوشی کمی قابل رویت هستند، ولی این ایراد در اولین سری محصولات تجاری، به میزان قابل توجهی برطرف خواهد شد.

بر اساس یکی سری دیگر از گزار‌ش‌ها، بعد از چند ساعت استفاده از گوشی، نمایشگر آن تسلیم شده و در نهایت غیر قابل استفاده می‌شود، به طوری که پیکسل‌های مرده را در اطراف پنل او ال ای دی مشاهده خواهید کرد. ویدیوی زیر توسط استیو کووک (Steve Kovach) خبرنگار وب سایت CNBC.com منتشر شده است. وی مدعی شد این بلا، تنها بعد از یک روز استفاده از گوشی بر سر آن آمد.

یکی دیگر از مشکلات نمایشگر سامسونگ گلکسی فولد طبق گزارش‌ها، سیاه شدن آهسته و پیوسته آن بوده است. ایراد دیگر، به جدا شدن لایه پلیمری محافظ صفحه نمایش با گذر زمان مربوط می‌شود، اگر آن را خودتان جدا نکرده باشید.

متاسفانه سازنده به خبرنگاران و رسانه‌های خبری، درباره عدم جداسازی این لایه پلیمری هشدار نداده بود و آن‌ها، با فرض عادی بودن این محافظ که روی صفحه نمایش تمامی گوشی های هوشمند آکبند قرار دارد، آن را جدا کرده بودند. مشکل نمایشگر سامسونگ گلکسی فولد اینجاست که حتی در صورت عدم جداسازی محافظ پلیمری، این قسمت باز هم با گذر زمان به خودی خود از جایش کنده می‌شود.

نمایشگر سامسونگ گلکسی فولد

سامسونگ اعلام کرد گوشی های هوشمند دارای ایراد، نمونه‌های اولیه از اولین گوشی منعطف شرکت بوده‌اند، به همین دلیل بروز مشکل در آن‌ها طبیعی است. شرکت، پیش از عرضه اولین سری تجاری گوشی به بازار، تست‌های فراوانی روی نسخه‌های پیش نمایش انجام داده است، به همین دلیل امیدوار است مشکلات نمایشگر سامسونگ گلکسی فولد در اولین سری عرضه شده شامل 200 هزار دستگاه، وجود نداشته باشند.

سامسونگ در توسعه اولین گوشی هوشمند منعطف دنیا به عنوان محصولی تجاری، جسارت خاصی به خرج داد. در این حالی است که بسیاری از محصولات مشابه معرفی شده توسط دیگر شرکت‌های رقیب و همچنین آزمایشگاه‌های معتبر حوزه فناوری، در حد طرح یا در حد همان محصولی آزمایشگاهی باقی مانده‌اند.

پیشتر نیز پرچمداران سامسونگ، بلافاصله بعد از عرضه، با چندین مشکل موجه شدند و این موضوع برای هر گوشی که در حجم وسیعی به فروش می‌رسد طبیعی است. به عقیده برخی تحلیلگران، از آن جایی که گوشی های سامسونگ همواره جزو پرفروش‌ترین‌های بازار هستند، احتمال وجود ایراد در آن‌ها بیشتر می‌شود. به عبارتی، احتمال پیدا شدن دستگاهی ایراددار در محصولی با فروش 5 میلیونی در مقایسه با محصولی که تنها 200 هزار دستگاه از آن تولیده شده، بیشتر است.

نظر شما