شناسهٔ خبر: 32352499 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

سامانه هاي تلاش و اس 300 به نمايش در آمدند

صاحب‌خبر -
خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- سامانه هاي پدافند هوايي بومي تلاش و اس 300 در مراسم رژه مشترک يگان هاي ارتش در جوار مرقد امام خميني(ره) به نمايش در آمدند.

به گزارش خبرنگار دفاعي ايرنا، رژه يگان هاي ارتش جمهوري اسلامي ايران صبح امروز با حضور حجت الاسلام و المسلمين حسن روحاني رئيس جمهوري اسلامي ايران، سردار سرلشکر محمد باقري رئيس ستادکل نيروهاي مسلح، امير سرلشکر سيد عبدالرحيم موسوي فرمانده کل ارتش، و جمعي ديگر از فرماندهان ارشد نظامي در جوار مرقد امام خميني (ره) برگزار شد.
قرارگاه پدافند هوايي خاتم الانبيا(ص) ارتش جمهوري اسلامي ايران در اين مراسم نظامي، در رژه سامانه موشکي اس 300 به همراه موشک ها و رادار هاي مربوطه، سامانه بومي پدافند هوايي تلاش به همراه رادارها و لانچر مربوطه، سامانه ها و موشک هاي صياد 2 و سه، سامانه تاکتيکي مرصاد، سامانه اس 200 و سامانه راداري پسيو آفتاباز را نمايش داد.
سامانه سراج، رادار اسکايگارد، توپ حائل، رادار معراج چهار، سامانه فرمانده و کنترل واکنش سريع، سامانه صادق سه، سامانه مجيد، رادار آرش و رادار کاوش از ديگر تجهيزات قرارگاه پدافند هوايي خاتم الانبيا (ص) بود که در اين روز به نمايش درآمد.
**اس 300
سامانه موشکي پدافند هوايي دوربرد و راهبردي اس-300 متعلق به قرارگاه پدافند هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران ، يکي از مرگبارترين سيستم هاي ضد هوائي حال حاضر جهان است. ماهيت اين سلاح پيشرفته، کاملا دفاعي بوده و هدف از استفاده آن محافظت از مکان هاي مهم در برابر حملات هوائي است. اين سامانه موشکي در جهت تقويت دفاع و پدافند از مرزها و تاسيسات مهم و استراتژيک کاربرد دارد .
اس 300 سامانه موشکي زمين به هواي دوربرد است که توانايي عمليات در تمامي ارتفاعات و شرايط را دارد و جهت رهگيري و انهدام انواع هواپيما ، موشک هاي کروز و بالستيک به کار مي رود.
**سامانه موشکي اس - 200
سامانه موشکي راهبردي پدافند هوايي اس 200 ساخت روسيه، دوربردترين سامانه دفاعي کشور و جهت مقابله با انواع موشک هاي بالستيک و هدايت شونده و اهداف پرنده در ارتفاع بالا مي باشد و به همت متخصصين داخلي و دانشمندان پدافند هوايي ارتش و متناسب با تکنولوژي روز دنيا بهينه سازي شده است.
**سامانه تلاش
سامانه بومي پدافند هوايي تلاش که سال گذشته توسط قرارگاه پدافند هوايي خاتم الانبيا(ص) در يک رزمايش مورد استفاده قرار گرفت، مي‌تواند اهداف را در ارتفاع متوسط و بلند مورد اصابت قرار دهد.
سامانه موشکي زمين به هواي تلاش به منظور بکارگيري و تلفيق موشک صياد–2 در سيستم سلاح اس200- جهت ارتقاء قابليت هاي عملياتي و توانمند سازي سامانه سلاح اس 200 در مقابله با تهديدات روز مي باشد که به دست متخصص داخلي طراحي و ساخته شده است.
**سامانه موشکي مرصاد
سامانه موشکي متحرک قادر جهت تامين پوشش پدافندي در ارتفاع متوسط و عليه اهداف پرنده متنوع شامل انواع هواپيماها و موشک هاي کروز است و براي همه ساعات شبانه روز و انواع شرايط آب و هوائي، قابل اعتماد و با قابليت تحرک پذيري بالا و به دست متخصصين داخلي با طراحي نوين و صد درصد بومي، طراحي و ساخته شده است.
*سامانه موشکي اسکايگارد
سامانه موشکي کاملا متحرک به منظور مقابله با انواع پرنده هاي بدون سرنشين و هدف هاي پرنده در ارتفاع کم مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
** سامانه راداري پسيو آفتاباز
سامانه راداري پسيو آفتاباز سامانه اي پيشرفته است که بدون انتشار امواج مغناطيسي توانايي جستجو، کشف و شناسايي انواع هواپيماها، بالگردها و پهپاد ها را دارد.
**سامانه فرماندهي و کنترل واکنش سريع
سامانه فرماندهي و کنترل واکنش سريع رزمي جهت استقرار در مناطق عملياتي و کنترل نبرد پدافند هوائي با قابليت جمع آوري تمامي منابع اطلاعاتي شامل رادارها، شنود سيگنالي، ديده بان‌ها، با پردازش داده هاي دريافتي به منظور اجراي سريع ماموريت پدافند هوايي ، و به صورت کاملا بومي طراحي شده است.
**سامانه سراج
سامانه توپخانه اي سراج که سال گذشته در اين قرارگاه پدافندهوايي رونمايي شد، يک توپ 35 ميليمتري است که توپ و گلوله آن بهينه شده و اين سامانه علاوه بر استفاده از رادار، از يک سامانه جديد اپتيکي نيز بهره مي‌برد.
استفاده از تعداد زيادي از اين سامانه هاي توپخانه اي در کنار ديگر سامانه ها و تجهيزات موشکي ازجمله سناريوهاي مقابله با اهداف هوايي در فواصل مختلف است.
سامانه توپخانه اي سراج مي تواند انواع اهداف از جمله ريزپرنده ها را کشف و مورد اصابت قرار دهد.
در رژه روز ارتش يگان هاي نمونه اي از نيروهاي زميني، دريايي، هوايي و قرارگاه پدافند هوايي خاتم الانبيا (ص) ارتش جمهوري اسلامي ايران با انجام يک رژه منسجم و هماهنگ، گوشه اي از توان عملياتي و دفاعي خود را در دفاع از نظام مقدس اسلامي نشان دادند.
در اين مراسم همزمان با رژه نيروهاي مسلح حاضر، شکاري بمب افکن هاي نيروي هوايي، جنگنده هاي بومي صاعقه و کوثر و بالگردهاي هوانيروز در حضور مسئولان و فرماندهان نظامي و وابستگان نظامي کشورهاي خارجي مقيم تهران، به پرواز در خواهند آمد.
فرود اقتدار آور چتربازان تيپ 65 نوهد نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران بر فراز محل رژه مشترک نيروهاي ارتش نيز از جمله ديگر برنامه هاي روز ارتش است.
همچنين علاوه بر تجهيزات قرارگاه پدافندهوايي خاتم الانبيا (ص) يگان هاي محمول دژبان کل آجا، يگان هاي محمول خودرويي نزاجا، يگان هاي محمول نهاجا و يگان هاي محمول نداجا از نيروهاي چهارگانه ارتش از مقابل جايگاه ويژه و کلام الله مجيد رژه رفتند.
شماري از خبرنگاران رسانه هاي داخلي و خارجي اين رژه را به صورت مستقيم و همزمان پوشش خبري مي دهند.
29 فروردين 1358 براي ارتش، روز به يادماندني و پرشکوهي است؛ روزي که حضرت امام خميني (ره) در ميان شايعات بي شماري مبني بر انحلال ارتش و تشکيل به اصطلاح ارتش خلقي، راي بر بقاي ارتش دادند. امام فرمودند: 29 فروردين روز ارتش اعلام مي شود.
هر سال به مناسبت فرارسيدن 29 فروردين روز ارتش و نيروي زميني، رژه نيروهاي ارتش در تهران و استان هاي سراسر کشور با حضور مقام هاي کشوري و لشکري برگزار مي شود.
29 فروردين سال 1367 نيروهاي متجاوز آمريکايي در خليج فارس، نيروهاي پدافند سکوهاي نفتي نصر و سلمان را تهديد به ترک سکوها کردند اما اين نيروها با ايستادگي در مقابل متجاوزان، قهرمانانه به شهادت رسيدند.
29 فروردين ماه روز تجليل و تکريم دلاورمردي ها و رشادت هاي پرسنل ارتش جمهوري اسلامي ايران است که در سايه حمايت هاي بي دريغ حضرت امام خميني(ره) بنيانگذار جمهوري اسلامي و پشتيباني هاي ملت هميشه در صحنه ايران اسلامي، حضور خود را براي فداکاري در راه استقلال و حفظ تماميت ارضي در مرزهاي زميني، هوايي و دريايي کشور اعلام کردند.
ارتش جمهوري اسلامي ايران در راه انجام اين وظيفه مقدس بيش از 48 هزار شهيد و 200 هزار جانباز و آزاده تقديم کرد و نقش موثري را در کسب پيروزي هاي ملت ايران و همچنين شکل گيري نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران ايفا کرده است.
سيام*9612**1601**
انتهاي پيام /*

نظر شما