شناسهٔ خبر: 32297643 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

امروز در تهران؛

جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان برگزار شد

نخستین جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در سال جدید امروز در دفتر دبیرخانه این مجلس در تهران تشکیل شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، اعضای هیئت رئیسه در نخستین جلسه امسال، اهم برنامه‌ها و اولویت‌های کاری مجلس خبرگان و کمیسیون های تخصصی آن را بررسی کردند. آیت‌الله احمد جنتی در این نشست، مواضع هیئت رئیسه مجلس خبرگان درباره جدیدترین رویدادها و تحولات داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی را بیان کرد.

آیت‌الله جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری در ابتدای این جلسه، ضمن ابراز همدردی با خانواده های آسیب دیده از سیل در روزهای گذشته گفت: سیل های اخیر در عین اینکه خسارت‌های جانی و مالی در پی داشت، اما برکات زیادی را هم به همراه داشت که باید این‌ها نعمت الهی، تلقی نمود.

رئیس مجلس خبرگان افزود: خداوند متعال همواره این مملکت را به برکت خون شهدا از آفات داخلی و خارجی حفظ کرده و لذا سیل اخیر را بايد از خیرات الهی دانست که کشور را از خشکسالی، گردوغبار و مهاجرت‌ها نجات داد و به مردم سیل‌زده هم علی رغم رنج و آسیبی که از سیل دیدند عرض می‌کنم «عَسي أن تكرَهوا شَيئاً وهو خيرٌ لكم». مبادا مردم از نعمت خداوند شکایت داشته باشند.

آیت الله جنتی ابراز امیدواری کرد: بازسازی مناطق سیل‌زده با شور و نشاط ادامه داشته باشد و باید تشکیلات منسجم داشته باشیم تا با با همین شور و شوق کمک‌ها و امدادرسانی‌ها استمرار پیدا کند تا خانه‌های مردم بازسازی و نوسازی شود، البته مقداری صبر و حوصله می‌خواهد.

رئیس مجلس خبرگان در ادامه با اشاره به اقدام اخیر رژیم ایالات متحده علیه سپاه پاسداران با محکوم نمودن این عمل خبیثانه گفت: سپاه مورد علاقه مردم بود ولی با این اقدام ترامپ، در داخل یک انسجام ملی در پشتیبانی و ارتقاء جایگاه این نهاد مقدس بوجود آمد و صددرصد به نفع سپاه شد و همه سپاهی شدند؛ مجلس، دولت، خبرگان، عموم مردم سپاهی شدند و این عزتی بود از طرف خداوند به این برادران داد و در این سیل هم در صف مقدم خدمتگزار هستند. سپاه از نیروهای حزب‌اللهی تشکیل شده و عملشان عبادی است. ما نیز به سهم خود از این عزیزان تشکر می‌کنیم.

وی افزود: در هر صورت این اقدام نابخردانه آمریکا در داخل، آثار و برکات فراوانی داشت و ابعاد خارجی آن را باید تحمل نمود مثل زمان جنگ و باید به این فکر کنیم که در نهایت این سپاه پاسداران است که در این جنگ روانی پیروز می شود. امیدواریم خداوند سایه مقام معظم رهبری را بر سر ما مستدام کند.

آیت الله جنتی در پایان با اشاره به بدعهدی اروپا در قبال برجام تأکید کرد: در خارج همه دست به دست هم دادند که ایران را منزوی کنند و اتحادیه اروپا در حاشیه برجام اگرچه ابراز علاقه و دوستی کرد اما در عمل ماهیت بدعهدی خودشان را نشان دادند. دولتهای اروپایی باید خجالت بکشند که زیر نظر آمریکا هستند که هر چه آمریکا بگوید سربسته قبول می کنند و از این نظر باید سرافکنده باشند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در پایان برنامه های نشست هیئت رئیسه خبرگان را تشریح کرد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری اقدامات آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در جلوگیری از ارسال کمک دیگر کشورها برای سیل زدگان کشورمان را، رذالت، مقابله با انسانیت و حقوق اولیه بشر دانست.

آیت الله سید احمد خاتمی پس از نشست هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: حتی کشورهای در حال جنگ با یکدیگر نیز در این گونه مسائل انسانی همراهی می‌کنند اما آمریکا و هم پیمانانش بار دیگر در این موضوع رذالتشان را نشان دادند.

وی تصریح کرد: آمریکایی‌ها با کمال وقاحت و دروغ گویی مدعی هستند که با دولت ایران طرفند اما دروغ می گویند آنان با ملت ایران طرف هستند زیرا نمی گذارند کمک های جهانی برای سیل زدگان به کشورمان برسد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنین با اشاره به حماقت ترامپ در تروریست دانستن سپاه پاسداران، این اقدام را نیز رذالت کاخ سفید دانست که دنیا متوجه آن شد و عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد.

آیت الله خاتمی افزود: نیروهای مسلح و سپاه ما محبوب بوده و هستند اما با این حرکت رذیلانه ترامپ بر محبوبیتشان افزوده شد.

وی گفت: من از آغاز تاسیس سپاه تاکنون به یاد ندارم که چنین موج حمایتی از این نهاد شکل گرفته باشد و یادم نمی آید که تاکنون نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اکثر امامان جمعه، در حمایت از سپاه لباس آنان پوشیده باشند این گونه است که باید شکر خدا را بگوییم که دشمنان اسلام از حمقا (احمق‌ها) هستند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ابراز امیدواری کرد: سپاه پاسداران این سرمایه را در مسیر آرمان های بلند نظام و مردم و ملت به کار بگیرند.

آیت‌الله خاتمی همچنین با تبیین مباحث مطرح در نشست هیئت رئیسه این مجلس گفت: در این هیئت معمولا پس از هر اجلاس رسمی خبرگان به بررسی اظهار نظر نمایندگان این مجلس می‌پردازیم که در نطق‌هایشان داشته‌اند.

وی افزود: این اظهار نظرها در سه بخش خطاب به رئیس جمهور و وزرا، رئیس قوه قضائیه و رئیس مجلس ایراد شده بود که مقرر شد به طور مکتوب و مجزا برای روسای قوای سه‌گانه ارسال شود.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: این بخشی از وظیفه ذاتی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری است که پیام اعضای این مجلس را ابلاغ کند.

آیت الله خاتمی بررسی موضوع فعال‌تر شدن هیئت اندیشه‌ورز مجلس خبرگان رهبری را از دیگر موضوعات مطرح در نشست هیئت رئیسه دانست و افزود: در این نشست راهکارهایی عرضه شد تا به طور عملی بتوانیم خروجی مناسبی از این هیئت به محضر رهبر معظم انقلاب داشته باشیم.

وی گفت: نامه‌ای هم از کمیسیون پاسداری و حراست از ولایت فقیه رسیده بود برای طرح موضوع ولایت فقیه در مراکز حوزوی، دانشگاهی و نشست‌های عمومی و پاسخ به شبهات در این باره که این طرح نیز برای اجرا به دبیرخانه مجلس خبرگان و معاونت فرهنگی آن ارجاع شد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنین با قدردانی از کمک‌رسانی و امداد و نجات گسترده سیل‌زدگان، انسجام ملی در پی این رویداد طبیعی را از هدایای الهی به ملت و کشورمان دانست.

آیت الله خاتمی گفت: مسئولان اجرایی، نیروهای مسلح، نیروهای مردمی، روحانیت، دانشجویان و به ویژه موکب‌های اربعین حسینی وارد صحنه شدند و خدمات بسیار ارزنده‌ای ارائه کردند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنین مسئله پس از امداد و نجات را، عمران و آبادانی مناطق سیل زده و جبران خسارت‌ها دانست.

آیت الله خاتمی تأکید کرد: اکنون قضیه داغ است اما نباید پس از مدتی اهتمام جدی در کمک به سیل‌زدگان به سردی بگراید بلکه باید تا تکمیل بازسازی خانه‌های آسیب‌دیدگان ادامه یابد.

وی گفت: این به تنهایی از جانب دولت اجرایی نخواهد شد، بلکه باید مردم وارد صحنه شوند و دست به دست یکدیگر کمک کنند تا خانه های سیل زدگان بازسازی شود.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: با همه وجود عرض می‌کنم که اعضای هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری درد و رنج سیل زدگان را درد و رنج خود می دانند.

آیت‌الله خاتمی آسیب‌شناسی در موضوع جاری‌شدن سیل را مسئله‌ای مهم دانست و ابراز امیدواری کرد: به نحوی برنامه‌ریزی شود که در آینده با این مشکلات کمتر مواجه شویم.

وی گفت: سیل و زلزله در همه جای دنیا هست منتهی باید به نحوی پیش بینی شود که حتی‌الامکان از خسارت‌ها کاسته شود.

انتهای پیام/4122/

نظر شما