شناسهٔ خبر: 31859322 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

تاثیر منفی غذا‌های کنسروی بر عملکرد دستگاه گوارش

خبرگزاری میزان- تیمی از محققان دریافتند غذا‌های کنسرو شده حاوی اکسید روی هستند که می‌تواند به دستگاه گوارش آسیب رساند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، تیمی از محققان دریافتند غذا‌های کنسرو شده حاوی اکسید روی هستند که می‌تواند به دستگاه گوارش آسیب رساند.

مطالعه محققان دانشگاه بینگامتون نیویورک نشان داد که نانوذرات اکسیدروی موجود در پوشش برخی کالا‌های کنسروشده که معمولاً برای خواص ضدمیکروبی و پیشگیری از تغییررنگ مواد خوراکی تولیدکننده سولفور مناسب است، تأثیر منفی بر عملکرد دستگاه گوارش انسان دارد.


«گرتخن مالر»، استادیار دانشگاه، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم نانوذرات اکسیدروی موجود در غذا‌های کنسروشده می‌تواند موجب تغییر در شیوه جذب مواد مغذی توسط روده یا تجلی پروتئین و ژن سلول روده شود.»

محققان دریافتند غذا‌های کنسروشده ۱۰۰ برابر میزان مجاز مصرف روزانه زینک (روی)، حاوی این ماده هستند.

به گفته محققان، اکسید روی موجب از بین رفتن سطح سلول‌های جاذب روده شده و در نتیجه جذب مواد مغذی کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/
منبع: مهر
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

نظر شما